Jetty Campground

Door Karin, Erik, Tessa & Suzanne - 05-05-2009 03:21
Vrijdag 2 mei 2009

 
Vandaag laat ontbeten, oftewel ontbijt en lunch ineen en een camping opgezocht die nog dichterbij het Kennedy Space Center lag. Na enig zoeken een camping gevonden die in een soort recreatiepark lag, aan het strand en vanuit onze site (geen full hookup, maar alleen water) zicht op de cruiseschepen die uit de haven naar zee voeren of andersom natuurlijk.
 
We zagen drie dolfijnen zwemmen/spelen, Tessa zag een beest tussen de rotsen die ze omschreef als een soort das en er zouden ook zeeschildpadden moeten zwemmen.
’s Middags zijn we naar het strand gegaan en de meiden en Erik zijn met het nieuw aangeschafte bodyboard de zee ingegaan.
 
Schildpadden hebben we niet gezien, maar ’s avonds tijdens de wandeling op de pier (veel vissers) kwamen we wel Tessa’s ‘das’ tegen; het bleek een wasbeer te zijn………………..
 
Hadden we al verteld dat het warm, zonnig en dus prachtig weer is in Florida? De airco in de camper draait overuren. Pyama’s hadden we echt niet mee hoeven nemen. Alleen in een onderbroek en onder een laken slapen blijkt tot nu toe voldoende te zijn.
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan