Fort Myers Beach

Door Karin, Erik, Tessa & Suzanne - 05-05-2009 05:43
Zondag en Maandag 3 & 4 mei 2009
 
Zondag hebben we een reisdag gehad. We wilden nu eens een paar dagen ergens blijven staan, het liefst aan de Golfkust en meteen een stuk zuidelijker alvast. En het liefst vlak aan het strand. Na enig zoeken vonden we een campground in Fort Myers Beach op Estero Island.
Een site vlak aan het strand kostte meer dan 80 dollar. Maar een site aan de andere kant van de weg was ruim 20 dollar goedkoper, dat was nog steeds maar 100 meter lopen, dus daar deden we niet moeilijk over.
 
Het strand aan de Golfkust bestaat uit wit poederzand en het zeewater is gewoon warm!
De hitte is hier bijna ondraaglijk, maar gelukkig staat er aan zee een flinke wind. Of eigenlijk ongelukkig, want vandaag (maandag) zijn we allemaal verbrand, ondanks dat we goed ingesmeerd waren met factor 30!
 
Nadat we verschillende scholen stingrays (pijlstaartroggen) in de branding langs hadden zien komen durfden we niet zo goed meer de zee in, maar gezien onze rode lichamen was het sowieso verstandiger richting camper te gaan.
 
’s Avonds boodschappen gedaan en een laatste bezoek aan een “echte” Amerikaanse McDonalds gebracht. Vanaf de pier een mooie en snelle zonsondergang gezien en wederom scholen pijlstaartroggen zien rondzwemmen. Tevens waren er  zwarte pelikanen die op teruggeworpen vangsten van de vissers op de pier zaten te wachten. Er scheen nog een dolfijn te zijn gesignaleerd, maar wij konden hem niet ontdekken in de golven.
 
Vandaag hadden we eindelijk tijd en de mogelijkheid om wat berichtjes te plaatsen omdat we niet hoefden te verplaatsen. Tevens is er niet overal internet beschikbaar en kunnen we de laptop alleen op de accu gebruiken omdat de 110 voltspanning alleen maar vastlopers oplevert. Dus er moet eerst opgeladen worden, dan de stroom eraf om vervolgens als een speer berichtjes te maken en te plaatsen. Foto’s willen we ook graag laten zien, maar dat kost nu even teveel tijd.
 
Morgen willen we gaan verplaatsen naar een rv-campground onder Miami en hopen daar onderweg naartoe nog wat moois van de Everglades mee te pikken.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan