Dwars door LA.

Door Amerika droom 2009 - 01-05-2009 06:40
Hallo lezers,
 
Dag 10 dwars door LA.
 
Voor het vertrek nog even ingelogd om het nieuws van de aanslag te bekijken, dit is echt schokkend. Wat bezielt zo iemand toch?
Rond kwart over acht zijn we richting Los Angeles, Pomona vertrokken.
De reis verliep voorspoedig, het verlaten van de kustweg Highway 1 koste ons meer tijd dan de tocht dwars door L.A. dit was een enorme meevaller. We hebben voor het eerst getankt, en daar gaat heel wat in, ±120 liter.
 
Rond 11 uur waren we op de camper ground. De dame achter de balie had informatie over de verschillende tours die aangeboden werden. Ze heeft voor ons gebeld welke tour er morgen aangeboden werd en gelukkig was dit de tour die onze voorkeur had, en er was ook nog plek voor 4 personen.
We gaan morgen de City Tour doen, we worden rond 8.45 opgehaald:
Tour Hollywood, Beverly hills, The homes of the Movie stars, Rodeo Drive, Melrose Avenue, Sunset Boulevard, The Hollywood Walk of Fame, The Chinese and Kodak Theaters, The Hollywood Sign en de lunch at Farmers Market.
 
Na het inchecken gaan we op pad voor een BBQ, een Smokey Joe natuurlijk, dicht bij de camper ground zit een Shopping Mall. De BBQ vinden we bij Target, dit is een warenhuis gecombineerd met een soort supermarkt(geen vers producten, wel lekkere snoepjes).
Dan, op naar de supermarkt voor de rest, vlees, marinades, groenten, salades, enz.
Terug op de camper ground gaan we lunchen en daarna heerlijk in de zon. Lekker relaxen, de temperatuur is gedurende de reis al behoorlijk opgelopen en we gaan nog verder naar het zuiden. Dit belooft nog wat, heerlijk.
 
Peter gaat rond zes uur even trimmen, ma en ik gaan wandelen(Pa gaat de binnenkant van z’n oogjes bekijken). Als Peter terug komt gaan we barbecueën.
   
Rond half elf/elf uur gaan we Alie bellen, ze is jarig. Hiep Hiep Hoera, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren. We wensen je een leuke dag toe,
 
Groetjes Kitty&Toon en Peter&Marietje
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan