Voorbereidingen

Door More than 3000 miles through Canada - 10-04-2009 18:27

Eigenlijk zijn we al heel lang bezig met voorbereidingen. Eigenlijk zijn onze voorbereidingen al ruim in 2006 (maar het plannen maken nog weer langer daarvoor al) begonnen...

Wat gaan we doen;
We gaan met een leuke camper van Vancouver, onderlangs, naar Edmonton. Beetje langs de Amerikaanse grens en dan bij Osoyoos naar boven, de bergen in. Via Banff en uiteraard via "The IceFields Parkway" en Jasper. Edmonton is een soort "tussenbestemming" waar we familie zullen bezoeken die we, en dat is dan nog niet eens zo heeeel lang geleden, gedeeltelijk ook al hier in Nederland mochten ontmoeten.
Van daaruit bovenlangs terug naar Vancouver. Onderweg willen we in 100 Mile House eigenlijk nog kijken naar die schitterende log-homes die daar gemaakt worden.

Terug in Vancouver hebben we nog een dag of drie om weer wat bij te komen, waarna we terugvliegen naar Amsterdam.

En dat alles van 5 mei tot en met 29 / 30 mei!

Gelukkig begint het begin naderbij te komen, want het nadeel van zo'n lange voorbereidingsperiode is dat de laatste loodjes echt wel laatste loodjes worden... De dagen die stuk voor stuk voorbijgaan, deze iets trager dan die van gister ;-) Maar... het zal gaan gebeuren. Vluchtwijzigingen of niet, andere obstakels of niet... het komt eraan!!

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze Reizigersbeurs in Zwolle.
Op zaterdag 23 maart of zondag 24 maart.
Kom zaterdag 15 juni naar onze Mini-Infodag in Zwolle.
Meer informatie