Nog even te gaan

Door More than 3000 miles through Canada - A long time ago

De tijd van de laatste loodjes is aangebroken! Nog anderhalve week voor vertrek... Werk en klussen afronden, klaarmaken om de koffers te pakken, eerste afscheid nemen van collega's.

Uiteraard is dit het moment dat er thuis de laatste dingen mis gaan die ook nog accuut wat aandacht nodig hebben... van een loodgieter, een steenmarter in de dakgoot en ga zo maar door!  Gelukkig lijkt en blijkt alles voor de rest keurig op de rit te staan, vluchten en reserveringen, alles in kannen en kruiken!

En dan bereikt ons tot overmaat van ramp dat het dochtertje van een vriend en collega, toch nog onverwacht, is komen te overlijden. Wel weer iets dat je alles weer in perspectief doet zien, de drukte op je werk, maar ook ons eigen geluk rondom deze vakantie!
Tom en Froukje, heel veel sterkte in deze tijd... Wij denken aan jullie, wij denken aan Julia!

 Vluchtwijzigingen op de terugweg hebben er verder nog voor gezorgd dat we 6 uur moeten overblijven op Heathrow, en dat is niet zo fijn! Om deze tijd toch wat te veraangenamen hebben we een yotel geboekt! Een soort van grote kluis met een bed en een douche... Moet toch goedkomen (www.yotel.com)

Kortom, er is genoeg in beweging!

/dynamic/travelReport/5303/album/2183.2332.333e.jpg" />

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!