De weg naar hoop...

Door More than 3000 miles through Canada - A long time ago Gisteren goed aangekomen in Vancouver.
Uiteraard eerst even de stad in voor wat allereerste aankopen en daarna eigenlijk net voor 19:00 uur in coma geraakt. "Sjee wat is het hier toch overal heet" is de meest geslaakte kreet. Op Heathrow, op Vancouver airport maar ook in de shopping mall, overal te warm om comfortabel te zijn! Een goeie douche doet wonderen.

Vancouver Skyline En dat slaan we dan niet af.
Om 08:30 kwam de van van Fraserway voorgereden voor de rit van Downtown naar Delta. Dan ben je al gauw een uur (!) onderweg.
Altijd toch weer even schrikken als je je realiseert waarmee je onderweg gaat, de afmetingen... Het is toch best een groot ding, al realiseer je je onderweg snel dat ook deze "grootte" toch maar relatief is, als je naast een 33 foot "caravan" staat die achter een truck hangt die zelf nog weer zo'n 18 foot is  

Na een relatief vlotte reis zijn we in Hope aangekomen, waar we snel nog wat groceries konden oppikken. Terwijl Nederland langzaamaan wakker aan het worden is in wat voor ons "morgen" heet zitten wij nog wat na te buurten terwijl het hier geleidelijk echt donker aan het worden is.

/dynamic/travelReport/5303/album/2249.2332.333e.jpg" />Jacq loopt voor de camper./dynamic/travelReport/5303/album/2249.2332.333e.jpg" />

We zouden hier blijven staan om een dag rond te neuzen, maar de planning nu is om morgen naar Penticton te rijden, naar de wijngaarden en de perzikken. Maar natuurlijk niet zonder eerst bij de Othello tunnels gekeken te hebben.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!