Terug thuis

Door More than 3000 miles through Canada - A long time ago We zijn weer terug.
Fysiek weer aangekomen in Nederland.
De terugvlucht verliep niet helemaal optimaal... Na een succesvolle heenvlucht viel dat toch wat tegen.
Air Canada komt aan in Terminal 3 op Heathrow. Ons Yotel is gevestigd buiten de veilige zone van het vliegveld, dus door de douane... Maar... ook naar Terminal 4. 
Na een onwerkelijke wandeling door een absoluut verlaten gedeelte van Heathrow, waar ook maar werkelijk een iemand was die onze paspoorten controleerde in een ruimte met wel 20 van die controle hokjes (!!) de bus genomen naar Terminal 4. Na een verkwikkende douche en 2 uurtjes "rust" weer terug naar Terminal 3 (we vlogen immers door met Air Canada, zo was ons verteld).
Alleen nu met de trein (de flight-connect bussen zitten namelijk allemaal aan de andere kant van de security), de security-check (met schoenen en riemen uit, laptop uit de tas etc. etc.) in Terminal 3, aangekomen in de vertrekhal... Waar onze vlucht niet op de borden stond...

Aï, wat nu?? 

Dan maar naar "Special Services", want verder blijkt er daar niets officieels rond te lopen 
Okay, dit is niet goed, we vliegen terug met British Midland en die vertrekken niet uit Terminal 3 maar uit Terminal 1... Sjips, hoe komen we daar en hoe komen we daar op tijd???
Als een speer weer naar buiten (en let op, naar buiten, net als alles op Heathrow, betekend een heel eind lopen (met twee zware rugzakken, jassen en overige handbagage-tasjes, want onze koffers gaan automatisch door!!) en weer op de bus! 101 gangen en paadjes om de juiste bus te vinden, en dan in Terminal 1 weer lopen... naar Security... jawel, weer het hele ritueel!!
Dan op zoek naar de Air Canada deskrow, want we moesten een gate hebben... en die gate is ook weer, je raadt 't al, lopen!

Al met al niet precies de relaxte terugreis die we hadden gedacht of zoals de heenreis was geweest...
Aangekomen bij de gate blijkt het "echte" vliegtuig er niet te staan. Door - wat wij vermoeden - een te beperkt aantal reizigers, gaan we terug met een Embraer 145 met een groepje verzamelde passagiers van "all over te place", mensen die uit Israel komen en wat dies meer zij!
De vlucht was verder goed, maar daar is dan ook alles mee gezegd 

We zijn weer thuis! We gaan onze aanwinsten en herinneringen inventariseren en nog een goeie week genieten!!

Dank voor uw aandacht en mee-reizen en genieten!!!

Jacq en Jan
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!