We zijn in San Francisco

Door Michal en Lydia - A long time ago Op het moment dat ik dit bericht begin is het bij jullie half 5 zondagochtend. Hier is het echter 9 uur vroeger en de avond is dus nog jong. Wij zijn echter niet meer zo fit  Vanmorgen om kwart over 5 ging de wekker, dus we zijn al bijna 24 uur in touw..

De vlucht is goed verlopen, weinig turbulentie, goed eten en we hadden mazzel. De stoel naast mij was bezet, maar die meneer ging een rij naar achteren zodat hij en zijn vrouw naast elkaar konden zitten. Toen bleef de stoel dus leeg en kon Michal in het gangpad hangen en ik op die lege stoel, dus we hebben de vlucht van 10 uur en 15 minuten aardig kunnen volbrengen.

De douane is reuze meegevallen. In Nederland niet, want de pieper ging af en ik ben daarna helemaal betast door een (vrouwelijke) douanebeambte. Tja, het is een ervaring he... In Amerika ging het gelukkig beter. We waren snel het vliegtuig uit, dus er stonden maar een paar mensen voor ons. Na het achterlaten van electronische vingerafdrukken en een mooie foto stonden we vrij snel met de goedkeuring bij de kofferband. De koffers kwamen alle 3 ook snel, dus binnen 3 kwartier waren we van de gate tot buiten!

De temperatuur ligt rond de 20 graden, dus erg lekker. Zonder wind is het gewoon heet en met de wind erbij, die ze hier nogal hebben, heerlijk.

Na even pinnen op de luchthaven zijn we in een taxi gedoken en na een half uur stonden we bij ons hotel, het Holiday Inn Golden Gateway.We hebben de omgeving al wat verkend en zijn al een McDonalds en een Burger King tegen gekomen. Ook zijn er twee limo's voorbij gekomen en hebben we al staan kwijlen bij een showroom van Porsche en Jaguar.. De bekende eetadressen hebben we nog maar even genegeerd en we zijn terecht gekomen in de Starbucks. Hier hebben we een aparte koffie en een heerlijke ice tea op, met natuurlijk een echte amerikaanse donut en een chocolate chip cookie erbij.

Het lopen hier valt tegen, de ene kant op gaat heel enthousiast en je bent zo een kilometer verder, maar ja, terug naar boven he...  

Bij een kleine supermarkt hebben we nog wat jus d'orange ingeslagen en nu zijn we op de kamer even ingestort het weblog aan het bijwerken. Zometeen maar op tijd naar bed, want morgen staat heel San Francisco op het programma. Of nou ja, in ieder geval Alcatraz, ChinaTown, de kabeltram en de pier met de zeeleeuwen.

Groetjes,

Michal en Lydia
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!