Las Vegas en foto's

Door Michal en Lydia - A long time ago Hallo!

We hebben de hete vallei overleefd en zitten nu in het net zo hete Las Vegas. Gisterenavond was het nog 32 graden, maar vanmorgen zijn we de camper nog niet uit geweest. Het ziet er echter heet uit buiten... Binnen hebben we heerlijk airco, dus we redden ons wel. Het is nu bijna half 10 in de ochtend en straks gaan we de beroemde Strip op. We zijn benieuwd... Zoals beloofd plaatsen we hierbij nog wat foto's van de afgelopen dagen. Het is uiteraard een hele kleine selectie en ze zijn behoorlijk verkleind en in kwaliteit verminderd, maar zo krijgen jullie toch een beetje een idee van onze reis.

In San Francisco lopen alle straten bijna zo:Je hebt er ook de kromste straat ter wereld, Lombard street:Met een camper mag je hier niet doorheen, want dan zou je gewoon vast blijven zitten in de bochten :-)

Verder zijn we zoals geschreven naar het gevangeniseiland Alcatraz geweest:en hebben we ritjes gemaakt met de beroemde cable car:Maandag hebben we onze camper opgehaald, die nog een meter groter is dan verwacht en zeker ook veel luxer:We zijn hiermee als eerste naar het natuurpark Yosemite gereden en daar stonden we op een prachtige camping in het bos:(hier zie je ook de slide out aan de zijkant. hierdoor is de camper ineens van binnen in de breedte een meter ruimer over zowat de hele lengte, dus dit scheelt enorm!)

In Yosemite vind je heel veel bergen en dalen en prachtige watervallen:

Ook hebben we er een beer gezien, vele eekhoorntjes en een paar herten:Na dit mooie park zijn we over een bergpas (Tioga Pass) gereden:tot we op de camping in Death Valley uitkwamen. De dag erna zijn we door deze vallei gereden, o.a. langs de sand dunes:en heel veel dor landschap en ruige rotsen:Daarna over heel veel wegen met niets:
naar Las Vegas, waar we gisterenavond het oude gedeelte hebben bezocht aan Fremont street. Dit is een straat met een overkapping waar regelmatig een show op het plafond te zien is met mooie beelden en muziek. Iedereen staat dan ineens stil op straat en kijkt omhoog, alle casino's doen hun lampen uit en je ziet dus alleen boven je die show. Heel apart!

Straks gaan we dus naar de 'echte' strip, daarover later meer :-)

Groetjes,

Michal en Lydia
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!