Amerika - deel 3

Door Jos Wilmot - 18-05-09 04:07 Hallo allemaal,
dat was een lange trip, maar wij zijn in Salt Lake. Vanmorgen om 05.30 opgestaan, om even over half 11 vertrokken vanaf Schiphol voor een vlucht van 9 uur naar Atlanta, vandaar om over 17.00 uur vertrokken voor nog een vlucht van 3,5 uur naar Salt Lake. Wij zijn allevier zo gaar als het maar zijn kan.
Het is hier nu 20.00 uur zondagavond en wij hebben een heel mooie kamer in La Quinta Inn vlakbij het vliegveld.
Bij het passeren van de douane in Atlanta gingen wij iets te snel, dus Jos moest nog een keer vanwege de laptop. Die moet echt uit de rugzak gehaald worden en apart door de scanner. T is een heel gedoe, schoenen uit, riem af en dan maar hopen dat er niets gaat piepen.
Het ziet er van buiten ook leuk uit, zo even een paar foto's maken. Omdat wij niet te vroeg naar bed willen gaan wij zo nog even iets drinken bij Holiday Inn, dat ligt hier vlak naast. In dit hotelletje kunnen we alleen ontbijten.
Vanaf het vliegveld kun je een verkort nummer kiezen, dan krijg je het hotel en binnen 10 minuten staan zij dan voor de deur met een busje, super!
Morgenochtend gelijk bellen met Cruise America, dat zij ons op tijd komen halen, en dan kunnen we erop uit. Zo, dat was het even voor vandaag. 
Groetjes allemaal van ons allevier! 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
NIEUW! Voordelige camperwegbrengspecials El Monte en Road Bear maart/april 2019
Info & prijzen (op = op)
Boek nu al je hotelrondreis voor 2019 met korting
Vraag vrijblijvend een offerte aan en profiteer van 10% vroegboekkorting!
Boek nu al je camper voor 2019
Vroegboekkortingen tot 17%
Rondreis of One Way in Canada? Boek een Relocation of Seasonal Special van Canadream!
Prijzen & vertrekdata