Amerika - deel 3

Door Jos Wilmot - A long time ago Hallo allemaal,
dat was een lange trip, maar wij zijn in Salt Lake. Vanmorgen om 05.30 opgestaan, om even over half 11 vertrokken vanaf Schiphol voor een vlucht van 9 uur naar Atlanta, vandaar om over 17.00 uur vertrokken voor nog een vlucht van 3,5 uur naar Salt Lake. Wij zijn allevier zo gaar als het maar zijn kan.
Het is hier nu 20.00 uur zondagavond en wij hebben een heel mooie kamer in La Quinta Inn vlakbij het vliegveld.
Bij het passeren van de douane in Atlanta gingen wij iets te snel, dus Jos moest nog een keer vanwege de laptop. Die moet echt uit de rugzak gehaald worden en apart door de scanner. T is een heel gedoe, schoenen uit, riem af en dan maar hopen dat er niets gaat piepen.
Het ziet er van buiten ook leuk uit, zo even een paar foto's maken. Omdat wij niet te vroeg naar bed willen gaan wij zo nog even iets drinken bij Holiday Inn, dat ligt hier vlak naast. In dit hotelletje kunnen we alleen ontbijten.
Vanaf het vliegveld kun je een verkort nummer kiezen, dan krijg je het hotel en binnen 10 minuten staan zij dan voor de deur met een busje, super!
Morgenochtend gelijk bellen met Cruise America, dat zij ons op tijd komen halen, en dan kunnen we erop uit. Zo, dat was het even voor vandaag. 
Groetjes allemaal van ons allevier! 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!