Provo - The Arches - Blanding

Door Jos Wilmot - A long time ago

Hallo allemaal,
wij konden maandag al om 10.00 uur de camper ophalen, dus dat was super. Vervolgens wel zo'n beetje 1,5 uur in de supermarkt rondgelopen omdat we voor ons vieren en ieder voor zich boodschappen wilden doen. Daarna nog even ergens errug lekker zitten lunchen en super lekkere muffins meegenomen voor onderweg en vervolgens op pad. Wij zijn naar Provo gereden en hebben daar een KOA camping genomen. Zag er een beetje shabby uit, maar zeer goede douches hadden ze en prima plekken. Lekker zitten bbq'en en een beetje bijkomen van een toch wel lange reis.
De temperaturen liggen boven de 20 graden, het is hier warm tot zeer warm.
De volgende dag zijn we naar The Arches gereden waar we in de middag aankwamen. Inmiddels was de temperatuur iets gezakt en regende het af en toe. De camping ligt echt ongelofelijk mooi tussen alle rotsformaties. We hebben zo'n beetje zitten bbq'en maar moesten dat opgeven vanwege de regenbui die boven ons bordje losbarstte. Allemaal vroeg naar bed en de vanmorgen waren wij allemaal al om 06.00 uur  op om de zonsopkomst te zien (moest ik er ff speciaal bij zetten van Bas!!). Ontbeten en even in de buurt nog een boog bezocht. Daarna op t gemak door het park naar de uitgang gereden.
Onderweg diverse schitterende bogen en rotsformaties bezocht. Ook vandaag was het weer behoorlijk warm. Na de lunch op de parkeerplaats bij het visitor centre zijn we doorgereden naar Blanding.
Dit was toch nog ruim een uur rijden en we kwamen om over half 5 bij de camping aan. We moesten boeken en betalen bij het Shell station. De camping ligt vlak naast de grote weg en er gaan heel grote vrachtwagens e.d. langs. Verder is het inmiddels weer flink gaan waaien.
We hebben vanavond heerlijke macaroni gegeten die door Bas is klaargemaakt. Is heel prettig dat hij er bij is, hij kookt graag. Vinden wij helemaal niet erg.
De route hier naar toe was prachtig, onderweg nog 2 herten gezien die de weg overstaken. Altijd leuk!
We hebben inmiddels koffie op (koekje erbij!) en gaan zo weer naar bed.

Morgen gaan we op weg naar Goblin Valley. Tot meels maar weer en graag terug schrijven, vinden wij leuk om te lezen.

De hartelijke groeten van ons allevier voor iedereen.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!