Natural Bridges - Bryce Canyon

Door Jos Wilmot op In het plaatsje Blanding hebben we op een camping gestaan naast een doorgaande weg. Hoewel het redelijk druk was qua verkeer, hadden wij er weinig last van. Daar vandaan zijn we al vroeg op pad gegaan en onderweg gestopt bij Natural Bridges National Monument, een heel klein park. Het was daar heel rustig qua bezoekers, dus heerlijk op t gemak een rondje gereden en onderweg gestopt voor koffie. Daarna doorgereden naar Hanksville en Torrey via een werkelijk schitterende route. Heel afwisselend, want je rijdt het ene moment tussen rotsformaties door en het volgende moment weer over vlak land.
In Hanksville zijn we zowat op Bas en Yolanda gebotst omdat zij moesten stoppen voor iemand die ineens stopte en linksaf ging. T scheelde een halve meter, schrikken!  Omdat we zo plotseling en heel hard moesten remmen, was het bed een halve meter van z'n verhoging afgekomen, gelukkig zitten daar muurtjes voor en kwam de matras niet de camper doorzeilen!
Vervolgens zijn we door Capitol Reef gereden, dat ook prachtige plaatjes geeft Omdat het al later op de dag was zijn we daar niet gestopt, maar doorgereden naar een camping bij Torrey om daar te overnachten. 's Avonds lekker uit eten geweest en daarna allemaal op tijd naar bed. T is hartstikke hard werken hoor zo'n vakantie!
Vanmorgen regende het en dat heeft het een groot deel van de dag gedaan, zeker wel tot half 4. Wel een paar mooie plaatjes geschoten ondanks het slechte weer en in een leuke restaurantje bovenop een top koffie gedronken. Het restaurant loopt rond en heeft veel ramen, dus ondanks het slechte weer kun je van het uitzicht genieten. Wij staan nu op een camping vlak bij Bryce. Omdat het dit weekend Memorial Day is zijn de campings goed vol. Dit is dan ook de 3e camping waar we informeerden en die plek voor ons hebben, gelukkig. T is een mooie camping, we blijven hier 3 nachten. Gaan maandag pas weer door richting Zion N.P.
Liefs,
Jos & Yvonne, Bas & Yolanda

P.S.: bedankt voor jullie mailtjes, ze worden door ons gretig gelezen!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden