Golden Gate Bridge - Olema

Door Jos Wilmot - A long time ago Hallo allemaal, hier alweer een berichtje van ons. Wij zitten in zoals dat heet, de beschaafde wereld en hebben daardoor regelmatig bereik. En dan kan er geschreven worden, nietwaar.
Wij zijn vanmorgen vanaf de camping richting San Francisco gereden via Highway 1. Als je die alsmaar volgt kom je vanzelf over de Golden Gate Bridge. Daarvoor een poging gedaan te stoppen zodat er foto's gemaakt konden worden. Je wilt niet geloven hoe druk het daar is en hoe weinig plek er is voor zo'n autootje als die van ons. Dus Yolanda en ik zijn uitgestapt en Bas en Jos zijn rondjes blijven rijden. Mede omdat zij gewaarschuwd werden door een buschauffeur dat de politie daar errug graag prentjes uitdeelt en dat een boete algauw zo'n 200 dollar is. Zou zonde zijn nietwaar. 
Dus ff snel foto's gemaakt en doorgereden naar de andere kant van de brug. Daar weer gestopt, wat makkelijker ging omdat er niet zoveel mensen zijn en er net iets meer plek is om te parkeren. Weer foto's gemaakt en daarna via de Hwy 1 doorgereden. Over alweer een mooie route. Bij een baaitje gestopt en daar even geluncht. Toen wij even via een loopbruggetje naar de baai liepen kwam er een caviaatje z'n holletje uit. Hij was blijkbaar aan het herinrichten want iedere keer als hij naar buiten kwam nam hij (of zij) een beetje aarde mee uit z'n holletje. Heel leuk.
Toen wij doorreden vanaf dat baaitje kwamen wij langs een water waar de nodige witte reigers in zitten. Altijd leuk om te zien. De weg die wij gevolgd hebben vanaf de brug is smal en bochtig en gaat bergje op en bergje af.
Qua weer zit het ons niet echt mee, hadden vanmorgen weer wat regen. Nu is het wel droog maar behoorlijk fris. Zijn daarnet dan ook maar even een ijsje wezen halen als troost. Er staan langs de weg een paar mooie pandjes waar restaurants en lodges in zitten.
Wij staan op een mooie campsite met veel bomen om ons heen en zo te horen zitten er heel wat vogels. Gaan straks een kampvuurtje maken, als t tenminste niet te koud wordt. Jos en Bas zitten de route door te nemen die wij morgen gaan rijden richting Oakland. Daar moeten wij vrijdag de camper in leveren. Dan zit het er alweer op v.w.b. het rijden met de camper. Gelukkig hebben wij zaterdag nog de mogelijkheid om San Francisco een beetje te verkennen. Dus wie weet, wordt dit nog vervolgd en anders zien en horen jullie ons volgende week weer als wij thuis zijn.
Iedereen bedankt voor gezellige reacties en tot meels maar weer!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!