San Francisco - weer naar huis

Door Jos Wilmot op Wij zijn al thuis, maar ik wilde jullie nog even laten weten dat wij een geweldig leuke, vermoeiende lange dag in San Francisco hebben gehad afgelopen zaterdag. Waren al om voor half 10 aan de wandel gegaan. Geshopt bij Macy;s en daarna naar Chinatown en daar rondgekeken, is echt heel leuk, met nog mooie Chinese details aan de woningen. Daarna doorgewandeld omdat Bas in de verte allemaal tentjes zag. Bleek dat het North Beach Festival te zijn. Is een soort braderie en op een groot grasveld stonden eettentjes en was er live muziek. Ook stonden er tentjes van diverse organisaties, zoals een soort dierenbescherming. Daar lekker iets te eten gekocht en een tijdje zitten luisteren, kijken en van de zon genieten, die gelukkig ook weer aanwezig was.
Daarna weer richting Fisherman's Wharf gelopen en daar op pier 39 een heel tijdje rondgewandeld, smoothie gegeten/gedronken, zeeleeuwen bekeken.
Wij hadden de shuttle bus besteld voor 22.00 uur 's avonds, en dan duurt het soms best lang voor het zover is. Er was op een hoekje in de buurt van Macy's muziek waar Bas van houdt, dus die heeft daar een tijdje staan luisteren en wij zaten met z'n 3tjes te wachten tot het 22.00 uur zou worden en wij naar het hotel teruggebracht werden.
Nou, dat was dus een beetje zoiets als busje komt zo, busje komt zo, alleen was het busje er om half 11 nog niet, dus wij ff gebeld, en binnen 5 minuten was het busje er toen. Hadden ze bij de receptie niet doorgegeven dat wij om 22.00 uur opgepikt wilden worden. Nou ja, ook weer meegemaakt.
Zondag om 08.00 uur ontbeten en daarna tassen verder ingepakt en op het gehaalde bagagekarretje gezet en naar beneden gebracht. Met de taxi naar het vliegveld om daar te beginnen aan de lange terugreis.
De overstap in Cincinnatti sloot naadloos aan, wij stapten van het ene vliegtuig vrijwel letterlijk zo in het andere vliegtuig. Na een rustige vlucht op tijd geland op Schiphol en opgehaald door Jessica, dochter van Bas en Yolanda, met dank!
Iedereen bedankt voor het lezen en reageren, daar hebben wij van genoten. Tot ziens! 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Nu al een camper boeken voor 2019 van Road Bear!
Bekijk de kortingen & vraag een offerte aan
Relocation Special van Canadream!
Bekijk prijzen & voorwaarden
Wegbrengspecial Apollo. Huur een gloednieuwe camper al vanaf €1 per dag!
Bekijk de special
30% korting op Escape campervans bij Miami of New York Special!
Bekijk de special
Cruise America heeft weer een wegbrengspecial!
Prijzen & voorwaarden