Las Vegas

Door Dirk en Linda - A long time ago Na een goede nacht zijn we om 8.30 uur opgestaan en hebben we ons heerlijk gedouchd. Hierna hebben we een ontbijtje in het hotel gepakt wat behoorlijk prijzig maar wel lekker was. Nu was het tijd om "The Strip" bij daglicht te gaan bezichtigen.
In eerste instantie zijn we richting het Luxor gelopen en kwamen we er achter dat hier het bekende bord staat als je Las vegas binnenkomt.Na een foto zijn we de andere kant richting het centrum van The Strip gelopen. Wat een gekkenhuis hier. Echt waanzinning leuk om hier te zijn. Je kijkt je werkelijk de ogen uit.
De fonteinenshow van Bellagio, de show voor Treasure Island, de achtbaan van New York New York en de gondels van het Venetian, het is allemaal prachtig. Je komt echt ogen te kort.

Als je probeert hier alles te zien in een dag, dan is dat echt gekkenwerk. Wij hebben niet alles gezien maar hebben echt een heel eind gelopen deze dag. 's Avonds hebben we wederom in het MGM gegeten.In het hotel hebben we nog wat rondgelopen en om 22.00 uur vielen we voldaan in slaap.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!