Arches NP - Capitol Reef

Door Dirk en Linda - 19-07-2009 17:29 Deze morgen gingen we op weg naar Capitol Reef National Park. We hadden een camping in het park op het oog waar je een plaatsje kon krijgen als je op tijd aanwezig was. Dus waren we om 8.30 uur al op weg. Via een route die ons al door het park reed kwamen we om 11.30 uur aan op de camping. Hier bleek nog plaats te zijn. Op Fruita Campground moest je het geld in een enveloppe doen dan in de brievenbus gooien. Het bleek inderdaad een prachtige camping te zijn waar de mule deers over de camping liepen.



Nadat we een plaatsje hadden uitgezocht zijn we in Torrey boodschappen gaan doen en gaan tanken. Hierna hebben we een scenic drive gedaan waarbij je dwars door het park reed. Ook dit was weer een mooi park.



We hadden deze middag echter zin om het rustig aan te doen en dus besloten we om vroeg op de camping te gaan staan en een beetje te luieren. We hebben nog wat rond gewandeld in het visitor center en hebben onze kaarten op de post gedaan.

Ook hier hebben we weer de BBQ aangemaakt en heerlijk gegeten. 's Avonds hebben we nog een rondje gewandeld over deze schitterende camping.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan