Bryce Canyon NP - Zion NP

Door Dirk en Linda op 19 jul. 2009 19:02:41 We hadden 2 dagen Zion Nationa Park voor de boeg en dus vertrokken we ook deze dag op tijd zodat we de eerste dag ook nog goed konden besteden.
Onderweg hebben we getankt en om 12.00 uur waren we in Springfield en hadden we een campground gevonden net buiten het park. In het park moet je 2 tunnels door wat erg leuk was. Zeker als van die grote Amerikaanse campers er door moeten. Deze kunnen er nauwelijks door en moeten precies in het midden rijden. Een grappig gezicht.
Eerst eventjes wat boodschappen gedaan en toen zijn we naar het park gegaan met de shuttlebus. Hier wilden we rustig wat rond lopen en kijken wat we de volgende dag gingen doen. Bij het visitor center hebben we een ijsje gegeten en zijn we naar het einde van het park gegaan.Op dit punt kun je een wandeling maken en kom je bij een rivier uit. Van hieruit kun je een wandeling maken door de rivier naar the Narrows. Dit wilden we de volgende dag gaan proberen.Terug bij de campground hebben we gegeten en zijn begonnen om ons dagboek te schrijven.
Ook hebben we geprobeerd om de foto's van onze SD-kaart naar een memorystick te zetten omdat dit kaartje vol was. Dit is uiteindelijk gelukt in een internetcafé.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Bezoek op zaterdag 21 oktober (in de herfstvakantie) onze
speciale infodag Reizen met Kinderen in Zwolle!
Kom op zondag 22 oktober naar onze
Roadshow in Breda!
Camperaanbieding West-Canada, vertrek mei 2018
Zeer scherpe prijzen, boeken t/m 20 oktober