Zion NP

Door Dirk en Linda - 21-07-2009 17:40 Vandaag hadden we een hele dag om rond te zwerven in het prachtige Zion NP. We hadden gister al gekeken en we wilden graag naar Angels Landing wandelen en naar de Narrows (dus door de rivier).
Het was deze dag een beetje bewolkt en dit maakte het bijzonder aangenaam om te wandelen.

's Morgens zijn we met de shuttlebus naar het park gegaan en zijn we begonnen aan de trip naar Scouts Overlook.



Dit is een uitzicht vlak voordat je het laatste stuk van de trip naar Angels Landing maakt. Je had van hieruit een prachtig uitzicht over de vallei.

De trip naar Angels Landing is er een die niet zonder gevaren is. Omdat het een beetje begon te miezelen en er een beetje wind stond hebben we na 50 meter besloten om deze trip niet te maken. Je moet hierbij namelijk via kettingen omhoog met langs je diepe afgronden.



Op terugweg zie je hoe lastig deze trail eigenlijk was, zeker qua hoogteverschillen.

Nadat we wat hebben gegeten bij Zion lodge, zijn we naar Weeping Point gelopen. Hier was een mooie waterval te zien. Omdat het weer eigenlijk maar niet opklaarde twijfelden we of we de wandeling door de rivier zouden gaan doen.

Eigenwijs als ik ben zijn we er toch aan begonnen. Na een halve kilometer zijn we echter alsnog omgedraaid omdat het toch niet echt warm was in het ijskoude water.



Maar ook dit stuk was weer ontzettend mooi om te lopen. Jamer dat we niet verder zijn gegaan, maar dan hebben we weer een reden om terug te gaan naar dit prachtige park.

Terug op de campground zijn we gaan uit eten in een plaatselijke saloon. Erg gezellig en leuk. Ook hebben we nog wat op internet gezeten en om 22.30 uur ging de lamp uit.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan