Zion NP - Las Vegas

Door Dirk en Linda - A long time ago Omdat Death Valley op eigen risico was met een camper, besloten we om nog een dag terug te gaan naar fabulous Las Vegas. We hadden hotel New York New York geboekt en we hadden kaartjes geregeld voor de show KA van Cirque du Soleil.

Vanwege het tijdverschil hadden we vandaag een uur extra en konden we dus rustig aan doen. Na een rit van 3 uur kwamen we in Las Vegas aan. Om bij het hotel te komen moesten we met de camper over "The Strip". Dit was een erg aparte en leuke ervaring.Ook deze keer reden we in een keer goed. Al met al hebben we deze hele vakantie nog geen 100 meter verkeerd gereden en deze keer ook niet.
Na het inchecken (we hadden deze keer mooi uitzicht) zijn we rustig onze kaartjes gaan halen en hebben we een beetje rondgezwerfd over the Strip.Omdat het behoorlijk heet was die dag zijn we veelal in de casino's gebleven. We wilden Vegas natuurlijk niet verlaten zonder gegokt te hebben. Dit hebben we dus maar even gedaan, helaas zonder succes.

Tussendoor hebben we ergens een hapje gegeten en hebben we ons klaargemaakt voor de show.
Dit werd een onvergetelijke ervaring. Wat was dit een waanzinnig mooie show. Werkelijk alles klopte er aan. Draaiende bühne, schitterende decors en kostuums. In een woord: GEWELDIG!
Nog niet helemaal bekomen van het spektakel zijn we in ons hotel naar de Coyote Ugly bar gegaan. Hier hebben we een paar biertjes gedronken en gekeken hoe de vrouwen op de bar de hele kroeg gek maakten. Leuk om te zien.
Om 23.30 uur vonden we het welletjes en zijn we gaan slapen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!