Yosemite NP - San Francisco

Door Dirk en Linda - A long time ago De dag waar we het meeste naar hadden uitgekeken was toch wel de dag waarop we naar de baseball wedstrijd gingen kijken van de San Francisco Giants. En vandaag was deze dag.
Omdat de wedstrijd om 1.05 uur begon moesten we Yosemite vroeg verlaten. Om 6.15 uur waren we dan ook al op weg naar San Francisco. Met de plattegrond van Californie en de goede bewegwijzering reden we in een keer naar de gereserveerde campground Candlestick RV Park toe. Hier waren we om 11.00 en dus hadden we tijd om ons eventjes te douchen. Iets later gingen we met de taxi naar AT&T Park, het thuishonk van de Giants.Wat was dit een prachtig stadion. Het lag heerlijk langs de baai.
De wedstrijd startte met het volkslied dat werd gezongen door een man die al 4 jaar met kanker leefde. Hier kregen we heel dik kippenvel van. Dit was echt mooi.
De wedstrijd zelf was ook erg spannend en uiteindelijk wonnen "we" met 3-2 van de Texas Rangers. Wat een waanzinnige ervaring was dit. We hebben onze ogen uitgekeken wat mensen allemaal eten en drinken tijdens zo'n wedstrijd, geweldig.Omdat we helemaal verkocht waren zijn we nog in de fanshop geweest om enkele leuke souvenirs te kopen.

Om 17.00 gingen we met de taxi terug naar onze campground. Deze dag had zoveel indruk gemaakt op ons en zoveel energie gekost dat we na het eten rond 20 uur al in slaap vielen.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 12 maart: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Solliciteer nu op onze vacature voor reisadviseur.
Meer info!
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!