nieuwsbrief 7

Door Paula en Maarten - 28-05-2009 05:35

Lieve allemaal,                                               woensdag 27 mei 2009

Op maandag zijn we in Denver gebleven. We hadden een bustocht door de stad en omgeving met in de middag een lunch. Ondanks de regen die regelmatig van de partij was, hebben we ons goed vermaakt.
We wisten dat bellen in de auto in verschillende staten nog is toegestaan, maar onze chauffeur sloeg alles: hij hield met de ene hand de microfoon vast en soms wees hij met de andere hand de bezienswaardigheden aan! Het leek of de bus zijn eigen weg wel wist.
Gisteren vertrokken we met regen uit Denver naar Cheyenne. Gelukkig klaarde het weer gaandeweg op, want we maakten een prachtige tocht door de Rockies. Het was zo mooi dat het moeilijk te verwoorden is en ook de foto's kunnen het niet voldoende weergeven.
We pauzeerden aan een wildstromende bergrivier. We hadden een foto willen invoegen, maar het lukte niet. Misschien later.
OP onze reis gisteren kwamen we ook door het plaatsje NEDERLAND! We zijn  dus even in Nederland geweest, zelfs de rood-wit-blauwe vlag hing er. Het plaatsje is gesticht door een Nederlandse mijnwerker. Alles in het dorp herinnert nog aan de mijnbouw.

Vanmorgen zijn we met stralend weer vertrokken naar Mount Rushmore, weer een  prachtige tocht. In de volgende nieuwsbrief  meer daarover. Veel groetjes van Paula en Maarten.

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan