nieuwsbrief 9

Door Paula en Maarten - 05-06-2009 19:30

Nieuwsbrief 9                                      vrijdag 5 juni 2009.   te JACKSON HOLE

 

Lieve allemaal,

 

We hebben twee weken geen telefoon verbinding gehad. Extra jammer als je in die tijd jarig bent!

Zaterdag 30 mei hadden we een gemakkelijk ritje naar DEVILLS TOWER, een geweldige rots die er zomaar lijkt neergezet. We konden dus onderweg op ons gemak de boodschappen doen. Bij aankomst op de camping is het intussen de gewoonte geworden om samen bij een of andere camper een glaasje te drinken. En wie wil, schuift aan.

’s Avonds hadden we nog een kampvuur en dat was reuze gezellig!

Zondag vertrokken we al vroeg, want we hadden een lange rit voor de boeg, naar CODY, de stad van Buffalo Bill. Onderweg reden we eerst door een enorme prairie vlakte. Aan weerskanten is er langs de weg een afrastering en dat is wel nodig ook, want we zagen heel wat WHITE TAILS, een soort antilope. Verderop moesten we flink stijgen tot wel 3000 meter. Het was een mooie pas en langs de weg lag  nog volop sneeuw. Na een steile afdaling (10%) kwamen we in Cody aan. Daar bleken de plaatsen op de camping zo vreselijk klein, dat er nauwelijks een meter tussenruimte was!! Dat hadden we op vorige campings nog nooit gehad.

Maandag hadden we een vrije dag in Cody en we wandelden eerst naar het Buffalo Bill museum, een groots opgezet museum waar behalve alles over Buffalo Bill, ook nog veel over de indiaanse cultuur (en de oorlogen!) te zien was.

Daarna zijn we nog even het stadje in gelopen en daar heeft Maarten dan eindelijk een echte Cowboy hoed gekocht! Iedereen vindt dat hem die geweldig staat!  Zie FOTO!

Vervolg in nieuwsbrief 10

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan