dag 14 t/m 16

Door Jaap & Sarah - 24-06-2009 06:36


Zondag 21-6 hebben we alleen maar regen en regen, we hebben gelukkig en dagje stad in de planning staan. We bezichtigen een museum, die geheel in het teken staat van de indianen. We zien er een film over de gebruiken van hun. Daarna worden we door een indiaan rondgeleid, door het museum. Daarna hebben we wat geshopt. We zijn door gereden naar Squamish, daar hebben we de nacht door gebracht.



Maandag zijn we door gereden naar de boot, we gaan vandaag over naar Vancouver Island. Het is met of we met de boot over gaan naar Noorwegen! Het is wel een kostbaren geschiedenis, ze tellen de aantal meters van de camper. Het is een rustige overtocht en Jaap heeft nergens last van, heeft zelfs niets ingenomen. Het is ook goed weer en we staan op het buitendek. Toen we van de boot afkwamen zijn we gelijk door gereden naar het plaatsje Cambell River. Het was wel een rit van 153 km.lijkt niet veel maar het is een rit van 2.5 uur. We hebben er een leuke camping gevonden aan de zee, en besluiten om er twee nachten te staan.



Dinsdag rijden we door Natuurpark Strathcona we lopen ook hier weer een trail en bezichtigen weer een waterval. Strahcona is het oudste Natuur Park van Canada. We rijden weer terug naar onze overnachting en maken plannen voor morgen. We gaan onderweg naar Tofino, de andere kant van de kust. Zo dat was het weer, en nu maar afwachten of het weer hier met zo goed wordt als bij jullie bij ons is het 18 graden.


Groetjes Sarah en Jaap

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan