Dag 7: Las Vegas

Door Henk, Ria, Hanneke, Martijn - 15-06-2009 23:49
Dag 7:
Lekker geslapen in het grote bed. Ontbeten in het hotel bij een allyoucaneat-buffet. Veel vers fruit en wat pancakes gegeten. De koffie is hier nog steeds niet te z**pen. Hier zien we ook waarom toch best veel Amerikanen fors zijn. Ze zitten rustig kippenpoten, worsten, aardappelpuree, bacon etc. door elkaar te eten… als ontbijt. Zal wel niet representatief voor alle Amerikanen zijn maar toch.
We hebben de keuze uit 2 grote outlet-stores om te gaan winkelen. We kiezen de dichtstbijzijnde en gaan er met de taxi heen. Blijkt niet super-super groot. Hanneke scoort daar nike’s. Martijn nog niks.
Martijn heeft gisteren bij de Adidas-winkel op de strip al een shirt en een jasje gekocht.
Na wat gegeten te hebben (we zoeken het minst slechte eten) gaan we terug naar het hotel met de taxi. Ditmaal een Dodge Charger. Die zie je zoveel rijden, hebben er echt al honderden gezien. Volgens de taxi-chauffeur worden er zo weinig auto’s verkocht momenteel dat de auto’s voor superlage bedragen verkocht worden. Iedereen kan nu ineens een Dodge Charger rijden.
Voor de rest zie je verschrikkelijk veel Mustangs, Hummers en Chrysler 300c rondrijden.
Ria en Henk besluiten wat uit te gaan rusten, Hanneke en Martijn willen nog verder winkelen en gaan naar de outlet-store aan de andere kant van de strip. Een taxi lijkt ons wat duur dus nemen we de mono-rail die langs alle hotels gaat. We besluiten te gaan lopen en als we daar genoeg van hebben nemen we de mono-rail. Als we net voorbij hotel “Paris” zijn hebben we al genoeg van het lopen. De Strip is toch langer dan we dachten. De mono-rail kost 5 dollar pp en rijdt tot hotel Sahara. Vanaf daar nemen we een taxi naar de outlet-stores. We moeten erg lang wachten. Als er dan eindelijk een taxi komt twijfelen we of we deze moeten nemen. De taxichauffeur ziet er een beetje apart uit. Lang haar, een beetje slonzig. Achteraf was dit tot nu toe onze leukste chauffeur. En praten en gek doen.
Bij deze outlet lekker gewinkeld. Martijn heeft schoenen en 2 shirts gekocht, en een Armani-trui (wel een echte uiteraard) voor….6 dollar. Das nog eens een koopje. Guess-horloges zijn ook erg goedkoop hier. Dus heeft Martijn er ook maar eentje aangeschaft. Hanneke heeft de guess-winkel leeg gekocht.
Met de bus zijn we weer terug naar het hotel gegaan. Dit duurde lahang… Gaat over de strip en stopt om de haverklap. Na het eten bij hotel Paris (bij een japans restaurant, wisten we ook niet vantevoren) over de strip gaan lopen. Goede tip, loop nooit nieuwe schoenen in op de strip Martijn. Tjonge, wat een pijn!!! We wilden “the Venetian” nog wel zien. Dit bleek ook echt de moeite waard. Buiten met de gondels was al mooi. Binnen op de eerste verdieping loop je ineens in de winkelstraatjes van Venetië, inclusief grachten met gondels en blauwe lucht. Dit was voor ons by far het mooiste hotel. We zijn in het Luxor, het Excabilur, New York New York, Flamingo, Paris en the Venetian geweest. Vanuit de Venetian hebben we Marco gebeld om hem te feliciteren met zijn verjaardag. Je belt verder in de tijd (in Ned is het 8 uur later vanuit Utah). In Nederland was het al de 13e dus vandaar.
Erg moe gingen we slapen.
Morgen gaan we op tijd weg omdat we een lange rit voor de boeg hebben.

Venetian hotel:
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan