Dag 10: Lake Powell

Door Henk, Ria, Hanneke, Martijn - A long time ago
Dag 10,
Vandaag veel gereden richting Page.
’s Ochtends wel een uur aan het bellen geweest bij de camping bij Bryce Canyon om te regelen dat de camper omgewisseld kon worden. Deze lekt namelijk erg bij de achteras en de aandrijflijn maakt behoorlijk lawaai.
Cruise America wilde eigenlijk dat we nog bij Bryce Canyon zouden blijven zodat de camper daar omgeruild kon worden. Heb maar een beetje doorgeduwd dat we niet nog meer tijd wilden verliezen en dat we alleen maar door Zion np zijn gereden zonder echt uit te stappen. Ze wilden weer dat er een monteur naar de camper kwam kijken. Amerikanen zijn aardig, maar ze werken volgens erg vaste protocollen. Als je voor een tweede keer belt beginnen ze het protocol zo weer opnieuw. Als je rustig en geduldig blijft blijven ze ook alleraardigst en kom je een heel eind. Uiteindelijk geregeld dat er een andere camper naar Page gebracht zou worden. Door al dit bellen zijn we laat richting Page vertrokken. Voor we er eenmaal waren was het al eind van de middag. Wel lekker warm. In het winkeltje eten gekocht en onder het wachten op de nieuwe camper lekker gebarbecued.
Tegen half acht kwam eindelijk de camper. Weer zo’n geval van geprotocolleerd denken. Er was niets geregeld voor onze oude camper. “Er is me alleen maar verteld een nieuwe camper te brengen” zei de beste man. Hij had zelf zijn eigen auto achter de camper gehangen. Na weer bellen met Cruise America besloten de camper te laten staan met de sleutels op een afgesproken plaats erin.
De campers overgepakt, dit was toch best veel werk.
Morgen gaan we naar de Antilope Canyon en van daaruit verder naar Monument Valley.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!