Chocolat day

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago
Goodmorning Holland!
 
Hier vanuit een schemerig Moab zitten wij in onze zomerkleding met het zweet op de lip een berichtje voor jullie te maken.
Dat doen we met veel plezier, we delen onze ervaringen graag met jullie allemaal en genieten op onze beurt weer van jullie reacties!
En ja: wij weten van Oranje, dat het goed gaat op kantoor, we weten van de regen, we weten van teveel biertjes bij het Hebbes- toernooi en chips en tv , en dat onze mannen zich vermaken, maar ons ook missen…….Tot aan de avonturen van Bassie en Adriaan: We know it all! En we blijven het leuk vinden om dit te horen!
 
We hadden een Hollandse start van de dag, onze buren uit Den Haag en Scheveningen vertelden van hun trip die 3 weken geleden begon en nog 3 weken gaat duren. Grappig maar niet noodzakelijk. In the Black Canyon of the Gunnisson hebben we ze snel van ons afgeschud, nadat ze deze prachtige foto van ons maakten:
  De route naar de Black Canyon of the Gunnisson was nog even een klein gokmomentje: we kozen East, maar kregen snel spijt: de Canyon was nergens te bekennen. Janet was bang dat ze met haar reisleidercapaciteiten helemaal de plank mis had geslagen. Na spannende minuten was daar opeens de afslag naar de Canyon. Hij was prachtig, niet te filmen, niet na te vertellen. Kijk zelf maar.

 
 
Daarna weer de camper in de Cruise/mode gezet en richting Moab gereden.Even een broodje bij de Subway en meteen nog een paar boodschapjes gehaald. Waarbij de inpakjongen Janet netjes het volgende vroeg: `Would you like me to leave the chocolat out?  AUW!Dat deed echt zeer en wij voelen ons hier nog wel zo slank met al die oversised Americans!

Onderweg kwamen we toevallig WALMART tegen! Nah, die kun je niet overslaan als je Janet en Ageeth heet! Even lekker geshopt, het kost een paar dollar maar dan heb je ook weer zowat een koffer vol samen! We moeten die ruimte benutten mensen! Ach, we moeten nog een extra koffer! Waar zullen we die de komende weken eens gaan scoren. Heb je tips? Laat ze ons weten!
 
De vervolgroute was prachtig. Steeds roder werd de omgeving en de Coloradoriver leidde ons naar Moab. Hier staan we nu voor 2 nachten op een mooie camping, midden in het stadje!Morgen gaan we raften (is nu de gedachte) en natuurlijk gaan we Arches bekijken.
 
 Groeten van ons!
PS: we zeggen niet wat we gegeten hebben anders hebben jullie ons niks meer te vragen als we thuis zijn!hahahahahahhahahahahha!
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan