Flying high in the sky

Door Janet en Ageeth september 2011 - 14-06-2009 01:39
Back to reality
 
Ja, vandaag is het zover, we gaan terug naar de bewoonde wereld. Naar Las Vegas in dit geval.
Maar eerst naar de helicopterplaats van de Grand Canyon. In de nevel van de hele vroeg ochtend, 7.15 uur rijden we daar naar toe. Plaatsindeling op gewicht, even een moeilijk puntje, gelukkig mochten we naast elkaar de achterzijde in evenwicht houden. Eerst een foto met de heli en daarna: the sky was really the limit!

Tja, daar zit je dan, heel decadent met de helicopter dwars door de Canyon. Met op je hoofd de muziek van Carl Orff! Daar hebben we voor de figuratie van de corsowagen menig deeltje van gebruikt in Sint Jansklooster, hoe toepasselijk.
In een half uur kun je natuurlijk niet het hele gebied van meer dan + 1000 vierkante miles zien, maar het laat een onuitwisbare indruk op je netvlies achter.
 
Dan laten we de Grand Canyon achter ons. On the road to Las Vegas. Onze camper wordt nog goed doorzocht voordat we over the Hooverdam komen (terroristengevaar kan zelfs door ons veroorzaakt worden) .Bij de Hooverdam wordt een gigantische nieuwe weg gemaakt, ziet er mega uit.

De toekomstige weg

The Hooverdam

 Janet navigeert ons uiterst nauwkeurig into the Big city.

HET Bord!

 

We hebben beide zweet in de handen en in de bilnaad, maar we zijn er.
Het is hier echt bloedverzengend heet en we zitten nu om 16 uur ’s middag, met de gordijnen dicht en de airco aan, een blog voor jullie te vullen.
 
We gaan hierna nog naar het zwembad hier en als het weer wat aangenamer is gaan we de strip onveilig maken. Er staan honderden hotels met gokzalen en het beroemde waterorgel , de Eiffeltoren, kortom: alles wat je op tv gezien hebt staat hier. Het ziet er nu al bizar uit, laat staan als zaterdagnacht begint.
En uhm, maak je geen zorgen, wij zorgen we dat we in de bewoonde wereld blijven! De camper staat aan het begin van de strip. We kunnen altijd per bus weer terug.
 
CU!
Moneymakers!

PS: We gooien er een paar dollars tegenaan vanavond, mocht je morgen niks van ons horen dan genieten we van onze winst in het Ballagiohotel!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zondag 17 nov @ Zwolle
infodag XL - nieuwe presentaties toegevoegd
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan