Good rainy day

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago
Hier zijn we dan. Het was hele toer om hier op de camping te komen. Voor ons althans. We namen gisteren de “Detour” (omweg) schijnbaar, vandaag blijkt de camping namelijk super makkelijk bereikbaar. Een aanrader, 6 meertjes die samen de Santee Lakes vormen. Compleet met jeugdhonk en kinderspeelvelden met en zonder waterornamenten.
Wij hebben dit gezien tijdens onze avondwandeling gisteren want vandaag hadden wij de City of San Diego op het program staan.

 

We kennen inmiddels onze talenten: Janet navigeert en Ageeth stuurt vanaf vandaag. Dat is beter bij Citytrips! We zetten koers naar La Jolla (lagolja) .
“O , there’ll be lots of parkingspace" was ons verzekerd door de parkwachter gisteren…….
Nou niet in de La Jolla waar wij waren! Na enkele rondjes downtown, ruzie op de boulevard met een vrouw die zei dat aanwonenden geen huur betaalden om de hele dag tegen onze camper aan te kijken. Wij waren de echte allochtone touristen vandaag…..

Zelfs aan de bedelende dakloze op de kruising was vandaag te merken dat we de rijke kant van Amerika hadden gevonden. Deze vroeg geld voor FOOD & HOTEL! Na ja zeg, de anderen vragen gewoon geld voor de honger. Dit klinkt overigens wel grappig, maar het is serieus waar dat we bij steeds meer stoplichten geconfronteerd worden met de bedelende daklozen van Amerika.

Inmiddels bleek ook hier weinig van de weersvoorspellingen te kloppen: 78 * F en showers. Wat betekent in het Paulusmaas, dat er 1 bui voor de hele dag zou kunnen zijn en rond de 21 á 22 graden celcius. Hmm, nou dan maar winkelen was het plan. Helemaal niks van uitgevoerd!
 
We hebben onze velletjes lekker in de zon aan het prachtige strand gelegd om eens even goed op te drogen. En dat is goed gelukt, met een boek erbij. Blij als we waren, eindelijk een plekje voor onze camper te hebben gevonden. (gratis parkeren!)
 

 
Hilariteit alom, ook bij de auto’s die achter ons stonden waarschijnlijk. De spiegel maar even terug geklapt (zonder schade hoor) de code ingetoetst en rap de camper op ons plekje geparkeerd.

 Zo; eten; douchen en in de camper blog schrijven; lezen en nog een stukje van de DVD “Earth” kijken. Dan zit onze tijd er voor vandaag wel weer op.Morgen zijn we uitgenodigd in Crystal Cathedral door Ds Schuller.
Mail ons gerust nog een keertje! Genieten we van, zo ’s morgens bij ons ontbijtje.
 
Groetjes van ons
 
 
 
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan