If you can dream it, you can do it

Door Janet en Ageeth september 2011 - A long time ago

De ochtend zijn we begonnen met het bellen naar onze geslaagde nichtjes, helemaal super dat jullie zijn geslaagd. Daarna heeft Janet haar zus nog even gebeld want deze was vandaag jarig! Daarna op weg naar Los Angeles, de big city. Na ruim 2 uur rijden kwamen we aan bij onze bezienswaardigheid van vandaag het Crystal Catherdal, deze kerk kent iedereen vast wel. Elke zondagmorgen is deze kerk te zien op TV. Het is een enorm groot glazen gebouw met plaats voor 3000 mensen. Er staat een enorm groot orgel en een enorm TV scherm. Heel bizar om in het echt te zien. Wij hebben ons gemeld bij de receptie en zijn toen rondgeleid door een vrijwilligster. Zij vertelde wat meer over de geschiedenis van de kerk en over Dominee Shuller natuurlijk.

 

Het terrein is echt prachtig aangelegd met bomen en planten, overal waar je loopt liggen plakkaten in het steen met daarop een tekst uit de bijbel, hieronder staan dan weer namen van mensen die geld hebben geschonken (Walk of Faith). Ook zie je overal beelden staan wat een episode uit de bijbel uitbeeld. De kerk zelf is echt mooi, maar wel kleiner dan je op TV doet voorkomen. Nadat wij er een uur hebben rondgelopen zijn we verder gegaan naar onze camping..

 

Deze camping ligt om de hoek van Disneyland en daarmee is alles ook gezegd. Het is een echt trailerpark, de mensen wonen hier gewoon in de camper en niet zoals wij genieten van een vakantie. Wie de tokkie camping op de afsluitdijk kent, weet wat we bedoelen. Maar goed het is voor 2 nachten en dan zijn wij weer weg. Morgenochtend om 9.00 uur gaan we beginnen aan onze citytrip door LA, wees gerust we gaan niet zelf rijden. We hebben een tour gereserveerd en laten ons dus rondrijden door deze miljoenen stad. LA is echt enorm groot en voldoet eigenlijk aan beeld wat wij er van hebben. Vanavond steken we de brug over en gaan naar Disney, nou ja, we gaan daar even rondlopen maar zullen het park zelf niet ingaan. Het vuurwerk kunnen we vanaf de camping bekijken (gratis, ja we blijven Hollanders). We hebben hier om de hoek WALLMART zitten en daar hebben we, waarschijnlijk voor de laatste keer nog even gewinkeld. Zo zijn we toch nog geslaagd voor een paar dingen die we nog niet hadden kunnen vinden.

 

Wij gaan eten en dan gaan we eens een kijkje nemen in het land wat Disney heet, de omgeving is al betoverend.

 

Tot morgen allemaal!

 

Groetjes van ons.

 

 

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan