Zion

Door Annie, Henk, Esther en Femke - A long time ago
Woensdag 15 juli: Vandaag ging de reis verder richting nationaal park Zion. Erg ruig, maar ook zeker de moeite waard. Vandaag was weer een erg warme dag, tot bijna 40 graden. Gelukkig konden we in Zion de verkoeling van de Victoria river opzoeken. Na een korte wandeling ging de wandeling in de rivier verder. Helaas had Annie geen geschikte waterschoenen mee. Henk, Esther en Femke zijn nog een kilometer doorgelopen totaan een klein watervalletje. Daar hebben de meiden nog even in gestaan (erg koud!!!). Maar de omgeving was werkelijk prachtig. Een steeds smaller wordende canyon, met aan weerszijden rotsformaties van honderden meters hoog. Erg indrukwekkend en verfrissend. Toen weer terug, want we waren al behoorlijk afgekoeld. Esther stond al te klappertanden. Maar goed, tijdens de terugwandeling op het wandelpad konden we weer lekker opwarmen. Bij de auto aangekomen, ingestapt en doorgereden naar het hotel. Was nog even zoeken omdat het een stuk verderop in het plaatsje Hurricane is. Vanavond overigens bij een chinees gegeten en dat was echt heerlijk. Morgen gaat het naar Las Vegas. Dus …… we gaan voor de Jackpot!!!!
 
Nu een stukje van Eshter.
 
Hallo jullie daar in Nederland
 
We zijn in amerika en het is heel leuk.
Maar het is ook wel heel warm, het is soms wel 40graden!
Het is heel mooi en groot allemaal.
We zijn nu in Phoenix, Grand Canyon, Page en Bryce geweest en we zijn nu in Hurricane en het is avond hier maar voor jullie is het al heel vroeg in de ochtend dat is wel heel gek.
 
We zijn vandaag eerst van Bryce naar Hurricane, maar onderweg zijn we wel even gestopt om naar de bergen te kijken en foto’s te maken.
We zijn ook naar national park Zion en daar hebben we ook door een rivier gelopen, dat was wel heel diep en koud, het ging zelfs tot mijn borst.
Je kon daar ook zwemmen en dat deden Femke en ik natuurlijk wel.
 
We slapen in hotels en het is soms wel leuk en soms ook weer niet, het is wel leuk omdat je allemaal andere mensen ziet en leert kennen, maar het is niet leuk dat als je net een vriendin hebt en je moet weg gaan of zij gaat weg.
 
Groetjes Esther
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!