San Diego

Door Annie, Henk, Esther en Femke - A long time ago
Vrijdag 31 juli
Op naar ons laatste hotel, vanmorgen alles weer ingepakt. Daar zijn we nu wel geroutineerd in geraakt.Ik weet niet eens het hoeveelste hotel dit was maar het waren er veel.
Het ontbijt in dit hotel stelde niet veel voor, en we zijn de wafels en de geroosterde broodjes zat dus maar snel gaan rijden.
Van Los Angeles naar San Diego was maar zo’n 140 km. En we waren nu de stad vrij snel uit. Geen file’s of zo, terwijl het gisteren nog regelmatig 5 banen dik vol stond. Onvoorstelbaar zoveel auto’s en autobanen. Soms 7 banen naast elkaar en dan ook nog eens 4 lagen over elkaar heen slingerend. Het went al, dus in Nederland zullen we straks weer moeten wennen aan het dichtop elkaar gepakte verkeer.
Nadat we vanmorgen een poosje gereden hadden zagen we de borden van een wildpark hier in de buurt, waar we ook wel over gelezen hadden.Eigelijk snel besloten daar maar te gaan kijken en dat bleek heel leuk.
Het was een soort dierenpark met mooie ruime verblijven voor de dieren. Voor vogels, gorilla’s enz. maar vooral voor de safaridieren was er een enorm gebied afgezet. Daar kon je tussendoor met een soort treintje om ze te bekijken. Dat was hartstikke leuk en ook goed tge doen, want dat waaide een beetje door terwijl je in de schaduw zat. Het was intussen al weer lekker warm geworden. Elke ochtend zeggen we, :”het word vandaag vast niet zo warm want het is erg bewolkt”. Maar tegen de middag loop je je weer helemaal in het zweet.
Dan trekt de bewolking weg en is het zo’n 30 graden minstens.
Prachtig de neushoorns en giraffen en springbokken, waterbuffels, zebra’s en gemzen gezien en verder gekeken in dit uitgestrekte wildpark, bij de condors, olifanten en leeuwen.
Er was nog een kleine voorstelling en een stuk met dinosaurussen (4-d stond erbij, je kon er tussendoor lopen, bewogen maakten geluid en ze spuugden nog met water ook!!!!)
Al met al heel leuk maar aan het eind van de middag wilden we alleen nog maar verkoelend water en een hotel.
Dat zonder problemen gevonden, De hotels liggen hier allemaar naast elkaar aan de snelweg.
Niet te missen, maar het verkeer geeft wel behoorlijk herrie. Hebben we hier geen airco nodig omdat de ramen hier gewoon open kunnen dan raast er een snelweg langs.
Maar ach, nog een paar nachtjes, Hattem is straks weer heerlijk rustig. Dat lijkt ons allemaal ook wel weer heerlijk.
Morgen de laatse dag hier nog maar even lekker naar zee of zo en rondkijken,het zit er bijna op!!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Kom naar onze infodag op 9 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Kom naar onze infodag XL op zondag 17 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!