Maandag 15 juni 2009

Door John en Janneke van Rooijen - A long time ago Vandaag hadden we een behoorlijke rit te doen, en we waren dus weer lekker op tijd opgestaan. Alles lekker relaxed, opgestaan-koffie gedronken-gedouched-koffers gesloten en wegwezen.
We hadden vandaag een mooie route (highway 99) waarbij we de natuur zagen veranderen van mooie groene bergen vol met bomen naar een veel droger gebied waar de kale bergtoppen de hoofdrol speelden. Erg mooi om te zien.
Ook indrukwekkend om ergens te rijden, je komt slecht af en toe iemand tegen, en dan vlak naast jehet water ineens naar beneden ziet en hoort kletteren. Ongelofelijk. Ongeveer de gehele weg reden we langs een zeer snelstromende rivier en ook die gaf telkens weer een andere aanblik. Je begrijpt niet waar al het water vandaan komt, maar zeker niet waar het allemaal blijft. Hoewel, als je de vele, gigantisch grote meren ziet........Prachtig!

Onderweg op de Hwy 99 hebben we ook onze eerste beer gespot. We hadden daar nog niet op gerekend, maar plots stond ie daar langs de weg op nog geen 10 meter afstand. Eer we gedraaid waren en weer op de plek terug waren was hij helaas alweer een beetje tussen de bomen weggedoken.

Na een flinke rit kwamen we dan aan in Sun Peaks ( www.deltasunpeaks.bcresorts.com ), een prachtig (ski)resort. Geeft een heel leuk, en gezellig sfeertje en ziet er fantastisch uit.
We hebben onze kamer opgezocht en ons omgekleed om een stukje over het park te wandelen. Daarna zijn we lekker uitgebreid gaan eten in het restaurant van het hotel. We hebben heerlijk gegeten en zijn daarna naar onze kamer gegaan om ook even de foto's te bekijken welke we tot nu toe genomen hebben. En dan slapen, want morgen weer vroeg dag!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de Reizigersbeurs @ Zwolle. Klik voor meer info!
7 maart: Infodag in Zwolle
Zuidwest-Amerika, West-Canada, Oost-Canada en Oost-Amerika!
Meld je gratis aan