Vancouver

Door Martin/Koteris - A long time ago Goeiemorgen

Het is 06.01 uur in de ochtend en ik ben al een uurtje wakker. Geen jetlag maar het gevolg van om 21.30 uur naar je bed gaan.

 

Gisteren was een topdag. We zijn eerst naar de Capilano hangbrug geweest en dat was redelijk spectaculair. De brug was gemaakt door iemand die 2 stukken land had met een ravijn ertussen van ca 70 meter hoog en 150 meter breed. Dat was lastig en dan maar een brug maken. We hebben een parcours gelopen door de bomen. Een soort wandelpad op 20 meter hoog. Sommige bomen staan daar al 300-500 jaar en zijn 60 meter hoog.

 Daarna zijn we naar Stanleypark gereden en hebben om het hele park heen gewandeld. Dat is ongeveer 10 km. Prachtig gewoon. we hebben een zee otter gezien, zeesterren en een soort rangoon. Het weer was fantastisch en we hebben een uurtje of drie gewandeld.

Daarna omhoog gereden naar Grouse Mountain en met de kabelbaan omhoog. 180 mensen kunnen in dat gevaarte en het uitzicht over Vancouver is verpletterend. Boven op Grouse Mountain hebben we een paar shows bijgewoond en een paar beren gezien. Erg groot met lange nagels!! De shows gingen over roofvogels en lumberjacks (zoek maar op wat dat zijn) We hebben in ieder geval heel erg gelachen en een mooie foto gemaakt van Nanny.

 Daarna downtown gereden om Chinatown te bezoeken en op zoek te gaan naar eten. Chinatown wel gevonden maar niet het eten. Erna vond het stnken en we hebben in ons hotel gegeten.

Vandaag rijden we naar Hope. Een uurtje of 2.

Groetjes van Nanny, Erna, John en Anton

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!