7. Parksville BC

Door BorkesBoermans - A long time ago Op wo.3/6 naar Nanaimo en Parksville gereden. Alvorens naar de camping te gaan weer even bij de Supermarktketen aangegaan. Zover het oog, rijkt zoveel winkels men zag. Hier kregen we het treurige bericht via sms dat de kat van Marije en Roy was overreden. Sterkte er mee. Het mooi was dat Marije een nieuwe baan had gekregen in het ziekenhuis in Winterswijk. Weer een lichtpuntje. Het andere licht puntje was dat alle kleinkinderen het goed maken, dus daar geen zorgen over. De camping werd geleid door een kleine Koreaan die, toen hij hoorde dat we uit Nederland kwamen, direct :"HIdding" riep. Hem maar gezegd dat wij in de achtertuin van hem woonden. Hij glunderde helemaal en we kregen een mooie plaats in de schaduw, direct naast de rivier waar de forellen en zalmen tegen de stroom in uit het water sprongen. Hadden helaas geen schepnetje bij ons. Kleine Koreaantjes, dus veel dingen waren er klein, sterk tegen de andere regels isn dat alles groot moet zijn. Kleine toilletjes met kleine knopjes om te spoelen. Helaas moet je dan wel de goede knop nemen OF eerst het briefje lezen, waarop stond dat net die knop die Herman nam, voor de bidet bedoeld was, zodat hij nogal nat werd........Bij de waterkant enkele kolibries of wespenvangers zien vliegen.
CHRISTIAN, van harte gefeliciteerd met je verjaardag. We hebben nog geen beer geschoten voor jou. Komt nog wel. Er was op de camping wel een wireless aansluiting, doch helaas hadden we geen laptop bij ons. Dit maar geschreven in de bibliotheek van Parklsville.
Voor Richard Pit... Je moet echt eens een keer hier naartoe, dan wil je helemaal niet meer weg met al die grote 4 x 4 autooooootjes. Hebben enkele foto's gemaakt voor jou.
Morgen 5/6 steken we het eiland over en gaan naar Tofino om de walvissen te zien zwemmen in de grote oceaan. De dames hebben Ma nog even gebeld, dat ma heel mooi vond.  Tot zover en de groeten aan allen die aan het werk zijn. Oh ja, waar werkte ik ook alweer. Al bijna vergeten.....En dat woord van die cursus nemen we de hele vakantie niet in onze mond.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!