13. eerste regenbuitje

Door BorkesBoermans - 12-06-2009 20:25 12/6
 Na het laatste bericht te hebben geschreven kregen we toch echt onze eerste regenbui. Was de hele dag al zeer drukkend geweest, dus dit kon niet uitblijven. Een verademend buitje dus met iets gerommel wat op onweer leek. S'avonds vermaken we ons best met kaarten en rummiekub. Tijdens het nuttigen van een drankje zijn we blij dat we grote cijfers hebben op ons rummiekubsteuntje. Hoeven we niet veel moeite te doen om te kijkenwat er staat. (bedankt Marije) Vandaag dus een rustdag en vanmorgen rustig aan gedaan met ontbijt, douchen en aankleden. Daarna Oma Eulink gebeld omdat ze vandaag 86 is geworden.  We hebben haar allemaal even aan de lijn gehad, want het kost toch geen "drol" . Het is nog steeds een genot om met dat kaartje te bellen. Vandaag is het weer lekker weer, om 11.00 uur al boven de 25 graden.
Kunnen nog lekker gebruik maken van het verwarmde zwembad en gaan vanmiddag Clearwater in. Een gehucht van 5000 mensen in de zomer en 4000 in de winter. Die andere 1000 gaan dan meestal werken bij de oliemaatschappijen. Clearwater van (voor de ouderen onder ons) Credens Clearwater Revaivel, de plaats waar John Foggerty van CCR vandaan komt. Vanmiddag geen zin om te koken en wat dachten jullie dat er in dit gehucht was???? Een Chinees!! We kregen de boodschap mee om niet naar de buitenkant van het gebouw te kijken, maar wekonden er goed en goedkoop eten. Als ze ons dit voor de tijd niet hadden gezegd dan waren we beslist NIET naar binnen gegaan.Toch maar gedaan en we hebben heerlijk genoten  van een diner voor 4 met wijn en bier en een praatje met de eigenaar, die natuurlijk onze herkomst wilde weten. Met z'n vieren voor nog geen 70 Dollar, dus 44 euro.
Morgen vroeg richting Jasper. We zijn van plan tussen Vermount en Jasper te gaan overnachten, onder aan de hoogste berg van de Rocky's, 3995 m hoog.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan