Dag 2: 7 juli

Door Familie Ootes - 11-07-2009 04:17 Vroeg wakker, we zaten nog een beetje in een ander ritme. Wat tv kijken, ontbijten en om 9.00 uur de camperverhuur gebeld. Tussen 13.00 en 16.00 uur konden we ons melden, werd gezegd.
Om 12.30 liepen Marcel en Marjon naar de camperverhuur toe, ongeveer 2 km. van het hotel af. Wat overigens niet meeviel in die bloedhitte.
Daar aangekomen moesten we ons op een lijst inschrijven en wachten op onze beurt. Ondertussen keken we naar een instructievideo over de camper (in het Nederlands).
Na 2 uur wachten werden we het een beetje beu en bovendien moesten we om 14.00 uur het hotel verlaten en dat was bijna. Bij navragen bleek dat we nog lang niet aan de beurt waren en eerlijk gezegd kwam het hele systeem ons heel inefficient over. Dus wij terug naar het hotel (weer die 2 km in de bloedhitte), daar waren de kinderen aan het wachten. Wat gegeten en gedronken, alle spullen ingepakt en bij toeval konden we een rit krijgen van een medewerker van het hotel, naar de camperverhuurder toe. Hij zette ons bij Cruise Amerika af, met ons hele hebben en houwen.
Toen was het weer wachten en eindelijk om 16.30 uur waren we aan de beurt. We kregen onze camper, spullen erin en karren maar. Eerst maar een grote supermarkt opgezocht en flink profiand ingeslagen.
Om 18.00 uur gingen we eindelijk op weg en dat was eigenlijk al te laat voor onze eerste trip naar Flagstaff, want dat was zo'n 4 uur rijden. Gelukkig bleef het nog lang licht en konden we, ondanks alles, genieten van het landschap en de rit over de Hoover-dam. Wat een magnefiek gezicht, toch even gestopt voor wat foto's.
We reden door tot 22.00 uur en we waren nog maar 100 km van de campground verwijderd, maar we vielen om van vermoeidheid. De kinderen sliepen al in hun bedje. Het werd gewoon te gevaarlijk om door te rijden, dus hebben we de camper bij een benzinepomp op de parkeerplaats geparkeerd en zijn we gaan slapen. Morgen zien we wel weer verder, dan gaat de rit naar de Grand Canyon.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
9 maart infodag in Zwolle:
presentaties (waaronder Zuidwest-Amerika), camper bekijken & adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan