Vertrek en eerste dag

Door Fam van Adrighem - de Hoog - 06-07-2009 07:41 Beste vrienden

We zijn heel lief weggebracht door Silvia en Arnout en Jan en Margre, die hadden lekkere koekjes bij zich die gingen natuurlijk helemaal op.
Nog even een fitness rondje op schiphol en uitgezwaaid ging de wens van papa en mama eindelijk in vervulling (wat vervelend nou voor ons).

Na een lange reis van 8uur geland in Calgary alwaar 50% van de mensen is uitgestapt moesten we 45 min wachten tot het onweer over was om het laatste stukje van 1,5 uur te vliegen naar vancouver.
We voelen het nu ook Jan, alsof we 2 nieuwe heupen nodig hebben na 50 meter, en 50 meter verder voelt het alsof we de marathon gelopen hebben.
Ed vind het net een reisje naar Oostenrijk , valt allemaal wel mee.
Met z'n allen in 2 taxi's naar het Hotel en heerlijk geslapen.

De volgende morgen heerlijk ontbeten ( vonden alleen Ed en Arlette) met de bus en de boottaxi naar Capilano suspension bridge gegaan waar we mooie foto's gemaakt hebben jaja, en heerlijk onder de bomen gelopen.Hierna weer terug en mooie foto's van de skyline van Vancouver gemaakt en de stad een beetje verkend
(Gastown en Chinatown), gegeten in de Spaghetti Factory waar Arlette zo van houd, Carmen had ernstig last van JetLag en heeft heel het diner geslapen, die zal vannacht om 4:00 wel weer achter haar DS liggen.Morgen ochtend de camper ophalen en dan de eerste etappe naar Hope, hope(n) dat dat goed gaat.

Groetjes Brielle in CanadaJe kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
24 februari infodag in Zwolle:
presentaties (o.a. Kids go West), camper bekijken, persoonlijk adviesgesprek
Meld je aan
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan