Moab

Door De Rietbergjes - A long time ago 7e dag:
Vandaag vertrokken vanuit Torrey (Capitol Reef) naar Moab (na een ontbijt met heerlijk vers gebakken muffins van de mevrouw van de camping).
 
Onderweg lekker een broodje gegeten bij Subway. Normaliter hadden we uit ons eigen keukentje gegeten, maar we hebben geen enkele normale picknickplek gezien onderweg. Je zal het niet geloven, maar het was een rechte weg dwars door de woestijn en zelfs een bocht was niet te bekennen. Buiten was het zeer warm, dus dan maar hup van de camper de Subway in.


De camping in Moab is iets minder dan de vorige campings,  maar de plaats is leuk. Maar warm dat het hier is. Lang leve de airco in de camper. Gelukkig hebbenze hier ook een State Liquior Store We zitten nu namelijk in de staat Utah. Deze staat wordt zo'n beetje geregeerd door de Mormonen met als hun broednest in Salt Lake City. Het enige wat je hier aan alcohol kan kopen is bier. Maar vandaag gelukkig weer wat flesjes wijn ingeslagen. Wat denken die Mormonen wel!!   
Verder niet meer zoveel ondernomen en lekker zitten lezen.

8e dag:
Langzaam gestart vandaag. Ons Daantje kon niet wakker worden. Rond 10.00 uur ontbeten, lekker met een grote beker karnemelk. Amerikanen hebben gelukkig heeeel veeeel in die supermarkten.

Daarna op weg gegaan naar Archer National Park. Weer heel anders dan de vorig parken.
Na het park nog even de Colorado River gevolgd op een secundaire weg.

Nu is het bij ons 18.35 uur en ik zie dat jullie allemaal al lang op 1 oor liggen, bij jullieis het 02.35 uur. Wij gaan straks lekker BBQ'en. Morgen vertrekken naar we naar de Indianen. We zijn benieuwd. Jullie horen van ons.
  
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!