Dag 1 Los Angeles

Door Betti - A long time ago We zijn lekker vroeg wakker door het tijdsverschil.  Hierdoor hebben we een lekker lange dag in LA voor de boeg.
het autoverhuurbedrijf is snel gevonden en daar mogen wij zelf een mooie auto uitzoeken. De keuze is gevallen op een Nissan Altima. Eerst moeten we nog ontbijten en we belanden bij een klein restaurantje. Hier lekker aan de pancakes en french toast. De porties waren genoeg voor de hele week!

Het plan is om naar Hollywood te gaan, daarna via Beverly Hills naar Venice Beach. Snel de Tom Tom inschakelen en rijden maar. Helaas de Tom Tom is leeg en moet nog opgeladen worden. Wie heeft vergeten de Tom Tom op te laden???? Gelukkig staat er in een van onze reisgidsen een plattegrond met wat hoofdwegen, zucht! Op goed geluk maar een kant op en we rijden gelukkig heel vlot naar Hollywood. De auto kunnen we kwijt de parkeergarage van het Kodak Theater (hier worden jaarlijks de oscars uitgereikt).
Kosten $ 2,- voor 4 uur????? Kom daar maar een om bij ons!

Op Hollywood Boulevard is het een drukte van belang. Bij de ster van Michael Jackson is een memorial en ook wij gaan er natuurlijk even langs. Bij het memorial van Farrah Fawcet was het een stuk minder druk.
Door de gekte rond de van de dood van Micheal Jackson is het best grappig om hier rond te lopen. Had dit een normale dag geweest, dan had het hier niet echt veel voorgesteld.

Na de lunch op weg naar Beverly Hills. De Tom Tom doet het nog steeds niet en rijden we maar een kant uit. Helaas de verkeerde. We komen in de bergen terecht. Op een parkeerplekje gekeken of Tom het nu doet en gelukkig de batterij is net wat opgeladen. We zijn nu best snel in Beverly Hills. Ziet er leuk uit, maar meer ook niet. Via Rodeo Drive, waar het trouwens erg rustig is, richting strand. Ja en toe toch nog in de file.
De parkeerplaatsen zijn zo vol dat we maar een stuk verder de auto neer gaan zetten. Gelukkig kunnen we de auto ergens verderop in een zijstraatje parkeren. De huizen staan hier pal aan het strand. Heel apart. Strand is hier heel mooi en erg breed. Echter heel warm is het niet ondanks dat de zon volop schijnt.
Bij Venice Beach is het heel erg druk. De winkeltjes enz. stellen niets voor. We besluiten dan ook de auto weer terug te brengen. We rijden langs de Marina langs de kust weer terug naar ons hotel.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.