Dag 5 Grand Canyon

Door Betti - A long time ago Vandaag door de verschrikkelijke hitte al om 6.00 uur opgestaan. We staan op een bijna lege camping/resort. Het is wel heel mooi aangelegd, maar verschrikkelijk saai.
Helaas lekt de airco en besluiten we Road Bear te bellen. Ze verwijzen ons naar een reparatiebedrijf vlakbij en het probleem word opgelost.
In Lake Havasu doen we bij een grote shopping mal wat boodschappen en om 10.00 uur gaan we op weg naar de Grand Canyon. Het is een lange, lange saaie weg door een desolaat landschap. Ook het weer werkt niet mee en het begint zelfs te regenen.
Onderweg rijden we naar het dorpje Seligman aan de Route 66. Leuke plaatsje en omdat het steeds harder begint te regenen, besluiten we hier wat te gaan eten.
Het weer knapt wat op en we vervolgen onze weg.
Zo'n 75 km voor de Grand Canyon verandert het landschap in een groot bos. Aan het einde van dit bos is dan de GC. Echt een heel gekke gewaarwording.
We hebben een mooie plek op de Mather Campground. Na ons geïnstalleerd te hebben gaan we naar de Rim. We lopen hier wat rond, maken ontelbare foto's en kunnen er bijne geen genoeg van krijgen.
s' Avonds steken we de bbq aan en H&M maken een mooi kampvuur.
Terwijl wij lekker van ons diner genieten, komen er 2 dames die ons vragen of zijn hun tent bij ons mogen opzetten. Ze hadden geen plek gereserveerd en alles was vol. Omdat onze plek zo groot is en het al donker is besluiten we ze het toe te staan.
Het is hier trouwens stukken minder warm als wat we verwacht hadden.
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!