Dag 11 Bryce Canyon

Door Betti - A long time ago De buren op de camping waren al vroeg weg, dus we hadden een beter uitzicht op ons plekje in Kanab.
We hebben vandaag een kleine 80 mijl te rijden, dus we doen rustig aan. Eerst nog even een rondje in Kanab wandelen en een terasje pakken.
De route is echt heel mooi en afwisselend. Alleen wel erg jammer dat we op dit korte stukje wel 5 dode herten zien liggen aan de kant van de weg.
We komen al vroeg in de middag aan op de Ruby's Inn Campground. We hebben weer een schitterend plekje met uitzicht op het meer. Het is een vrij grote camping midden in de natuur met veel mooie vogels en diverse varianten eekhoorntjes. Net als in de GC zijn hier van die gigantische raven. Ech male beesten als je ze op de grond ziet rondscharrelen op zoek naar iets eetbaars.
We bezoeken als eerste het bezoekerscentrum voor de nodige informatie over dit mooie park.

Bryce Canyon ligt op ruim 2300 meter hoogte en de temperatuur is heerlijk aangenaam, 27 graden!!!

's Middags gaan we een tochtje op een quad maken. Omdat Mark nog geen 16 jaar is mag hij absoluut niet zelf rijden tot zijn hele grote spijt. We besluiten 2 quads te nemen. H & H aan het stuur, Mark en ik als bijrijders.
We rijden door een stukje prachtige natuur en ook zien we het noordelijke gedeelte van Bryce Canyon en omdat je hier heel hoog zit heb je uitzicht over een heel groot stuk land. Het mooiste van deze trip zijn wel de gaffelbokken (lijken op antilope's). Je hebt diverse paren en zelfs een aantal moeders met jong.

Na deze tour heel veel stof weggewassen en daarna is het tijd voor bbq en kampvuur!!!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.