Dag 14 Las Vegas

Door Betti - A long time ago Zion is echt een heel mooi park. We vinden het jammer hier weg te moeten om onze reis te vervolgen naar Las Vegas. Van alle parken is Zion een park waar heel te doen is en zeker de moeite waard om nog eens te bezoeken.

De route is weer heel erg mooi en ook de woestijn valt ons niet tegen. We hebben weer een uur tijdverschil en al vrij vroeg komen we aan op de camping Sam's Town. Omdat een gordijn in de camper stuk was, zijn we eerst naar Road Bear Las Vegas gereden om te vragen of het gemaakt kon worden. Road Bear LV zat 2 mijl voor onze camping, die we al gereserveerd hadden, dus het kostte ons weinig tijd. We werden vlot en vriendelijk geholpen, dus dat was mooi.

We installeren ons op de camping, draaien wat wassen, bewonderen het hotel waar de camping bij hoort en verbazen ons over al die mensen die aan het gokken zijn. We besluiten met het shuttlebusje naar de Strip, de straat waar het allemaal gaat gebeuren, te gaan. Nou dat viel behoorlijk tegen. Eerst kiezen we de verkeerde uitstapplek nl. Fremont street, dit is downtown LV, we vinden hier niet veel aan. Op het kaartje leek het niet ver van de Strip dus we gaan lopen. Het is bloedverziekend heet, dus dit viel niet mee en al gauw is LV een dieptepunt in onze vakantie. Na een uur gelopen te hebben door een niet al te aantrekkelijke wijk komen we dan aan op de Strip. Door de hitte en de drukte kan het ons niet echt bekoren en besluiten op te zoek te gaan naar wat eetbaars. Het wordt pizza en chinees. Wel fijn dat je hier verschillende eettentjes bij elkaar in een ruimte hebt, zodat ieder kan eten waar hij zin in heeft. Na wat gegeten en gedronken te hebben, kunnen we er weer wat tegen en gaan we kijken of het nu leuker is. Nou niet echt! Overal waar je liep, kreeg Harry plaatjes van prostituees in zijn handen geduwd. Walgelijk en dat terwijl ik erbij liep. Nog een wonder dat ze Hans niets aanboden. Ze noemen LV sin city, nou dat is het dus echt. Dronken vrouwen in bikini op straat!!!! Om half tien 's avonds nemen we de shuttle gauw weer terug naar de camping.
Het is nog steeds 40 graden C???
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!