Dag 22 San Francisco

Door Betti - A long time ago Op de camping wordt er elke zaterdag goudzoeken georganiseerd. Uiteraard gaan wij hier aan meedoen.
We hadden geen idee wat we hier ons van moesten voorstellen, maar het was erg leuk  Met een pan schep je zand op en hier moet je net zo lang mee schudden tot je goud vind. Het leek zo eenvoudig toen het ons voorgedaan werd, maar het viel niet mee. M. had het meeste goud gevonden. Het was een leuk uurtje en de we hadden een leuke groep.
We vertrokken pas tegen de middag naar San Francisco. De camping in SF is al gereserveerd voor 3 nachten dus we hadden geen haast. In Oakdale gestopt voor de lunch, op verzoek van H&M KFC, bah! Nog wat laatste boodschappen ingeslagen en verder op weg naar SF. Hoe dichter we bij SF komen, hoe drukker het wordt op de weg en uiteindelijk belanden we in de file. Het wegdek is trouwens, net als in de buurt van Los Angeles bedroevend slecht. De camper piept en kraakt aan alle kanten. Omdat we de file zat raken, besluiten we af te slaan bij Berkeley. Hier staat de gelijknamige universiteit, het wegdek is hier nog slechter! We maken hier een korte stop om ons weer in het file geweld te storten. Het viel mee en vrij vlot komen we aan in Greenbrae waar onze camping moet liggen. In eerste instantie rijden we hem voorbij en komen weer op de snelweg terecht. Dit is een van de weinige keren dat we verkeerd reden. Gelukkig zag M. de camping liggen en was er gelijk weer een afslag en vinden wij de camping binnen enkele minuten.
We hadden ons weinig voorgesteld van deze camping, maar voor een stadscamping is hij lang niet slecht.
Bij de receptie krijgen wij alle informatie over het bezoeken van San Franciso wat ook heel erg prettig is.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Meld je nu gratis aan voor de webinars over een van onze populaire bestemmingen!
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor ons webinar over West-Canada.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!