Back from the cottage!

Door Canada-reis familie Lemmers - A long time ago Snel een berichtje! Net een lang verhaal getikt maar viel de computer uit dus nu kort een opsomming van de dingen die we gedaan hebben.

Donderdag rond 11.45 uur zijn we geland in Toronto. Om 13.00 uur zijn we met huurauto (Toyota RAF)  naar Haliburton gereden. Ongeveer 250 km ten noorden van Toronto. Rond 16.30 uur waren we daar waar we hartelijk werden ontvangen in een prachtige cottage met uitzicht op het meer.

Vrijdag hebben we de hele dag op en aan het water doorgebracht. Jim huurde een speedboot met een tube. Dus om de beurt op de tube tot de men eraf gegooid werd. ' S avonds bbq, kampvuur, marsmellows en vissen.

Zaterdag was minder zonnig maar stond in het teken van sport! Eerst speelde Sean en Mike een tenniswedstrijd tegen de buurmannen daarna Jane en ik. Toen een soccerwedstrijd (niet echt een Canadese sport) maar sport verbroederd en het was leuk. Daarna vissen, vissen en nogeens vissen.

Zondag kanoen, kayaken, tennis en koffers pakken. Rond 13.30 uur we reden naar Pickering de woonplaats van de familie Hart. Zojuist gegeten met ome Frans en tante Jo en morgen met Sean en Ryan naar Wunderland (pretpark). Even uitzoeken hoe we het met de auto's doen ivm beperkte zitplaatsen in onze auto.

Groeten van ons uit Canada!
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!