Hurricane

Door polli - 17-07-2009 01:11 Haloow

zitten nu in Hurricane,
het is vandaag donderdag 16 juli, we zijn er alweer 10 dagen!

Laatst waren we in Moab, er was een natuurpark bij en daar waren heel veel natuurlijke bruggen. We zijn er op geklommen en we zagen de eerste eekhoorn! Later hebben we daar heel veel van gezien. Het was eerst niet leuk maar dat klimmen maakte het weer helemaal goed.
 
Toen we daar vandaan kwamen zijn we nog door Goblin Valley geweest. Daar zijn een heleboel stenen die lijken op gezichten van dwergen en beesten (een schaap bijvoorbeeld). We hebben ook nog een Antilope gezien. Voor onze auto (neej niet aangereden hij was te snel).

Eergisteren waren we opweg naar bryce canyon en toen hebben we gewandeld (lisa? wandelen??) ja langs het water met allemaal klim stenen. Op het eind kwamen we bij een waterval. Papa wou er eerst in zijn nakie onder gaan staan maar het water was misschien te diep. Toen ging hij (aangekleed) er achter staan ik daarna ook KOUD! IJskoud water was het maar het was wel heel leuk want het was super heet! Het is hier sowieso heel heet. Gister waren we in bryce canyon en toen zijn we met een bus door de canyon gereden. Maar we waren allemaal heel moej dus zijn we geeingdigd in het restaurant met de eerste echte amerikaanse hotdog. ik vond het best wel lekker en papa vond het heerlijk. Hij houdt van worst ik niet zo. Gisteren waren we in Panguitch ( je zegt pankwietsj) en daar gingen we een patatje halen, we liepen langs een echte cowboy winkel met een man met een enorme witte baard. Het was niet sinterklaas. er kwam een groepje bejaarden aan met gitaren, violen en een banjo. Ze begonnen te zingen en muziek te maken. Even later kwamen we weer zo'n groepje tegen. Ze vertelden dat ze reclame maakten voor het festival de dag later waar zij zouden optreden.

Vandaag zijn we in Hurricane en we zijn naar Zion national park geweest. Ook weer met een bus weer een boel rotsen. mij begint het te vervelen. Het was weer heel heet. We hebben we lekker door het water gelopen en ik had een ENORM ijsje! Zeg maar ijs. het is vandaag wel 43 graden! Snikiesnikie heet. Gelukkig hebben ze in dit hotel wel een zwembad. Laatst schreef ik dat we bij ieder hotel tot dan toe een zwembad hadden in Panguitch dus niet . En daar bleven we ook nog 2 nachten baluuh. Morgen gaan we naar Dead Valley. Dat is heel ver rijden en een van de heetste plekken ter wereld (lang leve de airco). Die dag daarna moeten we weer een eind rijden ( tot nu toe was het maar 2 of 3 uur nu moet het wel 6 uur! sniksnik). Dan zijn we bij het Yosemite park. Daar blijven we 2 nachten.

Ik ga nu zwemmen Doeii!

groetjes lisa

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Reizigers vertellen reizigers: gratis tips en inspiratie van ervaren reizigers
18 en 19 maart op onze Reizigersbeurs
Dit jaar op reis? Kom naar een infodag voor presentaties, camperbezichtiging en adviesgesprek
Meld je gratis aan
Kom naar onze extra infodag op woensdag 16 maart in Zwolle.
Meld je gratis aan