maandag 20 juli Las Vegas

Door wesselnellizamyrte - A long time ago Las Vegas, here we come! De rit van Zion naar Las Vegas gaat door de woestijn. Bergachtig, kaal, rotsen, zand, cactussen en heet. Aan het begin van de middag komen we aan bij Sam's Town. Een van de al wat oudere gokpaleizen van Las Vegas. We parkeren onze camper op het RV park (een groot parkeerterrein) en gaan op zoek naar de free shuttle bus die ons naar de Strip kan brengen. Het is even zoeken en onderwijl verkennen we Sam's Town van binnen. De zalen vol gokkasten en de vele mensen erachter  verbazen ons. De shuttlebus rijdt bijna voor onze neus weg, maar met een sprintje van mij lukt het toch nog om de bus te laten stoppen. omstreeks half 5 staan we op de Strip. Het is nog licht, dus het lijkt nog niet veel. We gaan eerst maar eens kijken bij Circus Circus.
Hier zijn ze naast de gokhallen wel op kinderen ingesteld. Onde de 21 mag je niet bij een gokkast blijven staan. daar letten ze heel scherp op. We vermaken ons in het zg. adventurepark, een heel grote soort van kermis, binnen in een enorme koepel. L en M gaan in de 8 baan. we ontdekken hoe je punten(kaartjes) kunt verdienen om een prijs uit te zoeken. maar met bij 300 punten is er nog niet iets leuks bij. er zijn ook allerlei spelletjes die je voor 1 dollar kan doen. we doen het mijnwerkersrace spel. helaas, een andere nederlandse familie kaapt de beren voor onze neus weg. we kijken nog wat rond naar al het mogelijke vermaak: massages, je na laten tekenen, haarvlechten....en natuurlijk zien we een hele bruilofte vor bij trekken. we ploffen neer in een restaurant en eten behoorlijk lekker. de porties ''less'', zijn groot genoeg voor ons. Liza en ik hebben bijna onzed mega cola op als die ongevraagd weer wordt bijgeschonken.... kunnen we weer opnieuw beginnen...
als we buiten komen is het al donker, en is de Strip prachtig verlicht. Ja, nu weten we waarvoor we eigenlijk zijn gekomen. We lopen de Strip helemaal af, via Italie, Parijs, het waterorgel, tot voor bij new York, daar hebben ze een 8 baan hoog in de lucht om alle gebouwen heen. (veel te eng) Het is lekker warm, maar het onweert wel en zowaar het regent. Voor onze begrippen niet eens zoveel, maar de straten staan meteen blank. Die ene keer per jaar dat het regent maken wij net even mee. we waden met onze blote voeten door het water wat soms tot boven onze enkels uitkomt...gekke stad dat Las Vegas. Vermoeid maar voldaan nemen we een taxi terug naar onze RV.

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Infodag zat. 18 jan @ Zwolle
Deep South, Florida, Zuidwest-Amerika en West-Canada
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan