Wat een dag, en dat na zo'n nacht!

Door HARMEN ANNE BAUKE EN AMELIE ON THE ROAD - A long time ago Zo.


Hmgrmpffff, de jetlag... wat denk je, over? Nop, vanacht was het maar liefst 01:30 uur dat de kindertjes vrolijk in hun bedje aan het springen waren, klaarwakker om de dag te beginnen. Al onze pogingen om het in eerste instantie te negeren waren tevergeefs. Dus we hebben weer een heel gezellige nacht gehad. Na menig klacht van de onderburen de nacht ervoor, hebben we deze nacht getracht om het feestje op het bed te houden i.pv. hardloopwedstrijden en rennen vliegen dansen door de hotelkamer. Gezien de vriendelijke begroetingen vanochtend van onze directe buren, is het naar alle waarschijnlijkheid gelukt minder luidruchtig te zijn. Om 05:00 gingen we weer te bedde. 08:00 uur iedereen weer op. Gezien de weinige uren slaap is het dus heel gewoon dat Harmen vandaag vrolijk naar het zuiden reed terwijl we ten noorden van san francisco moesten zijn. En hij geloofde het ook pas toen we de zuidpool bereikten he! Gelukkig wist Tom Tom ons weer de goede kant op te krijgen. Prachtige route overigens! Nog grotere bruggen gereden dan tot dan toe, skitterend! Het is een geweldige camper, alleen het valt ook heus niet mee om er deftig mee te rijden. Zoooo groot. 
Vandaag alle spullen opgehaald. Toen naar de Wall Mart (Miek, je had er wel bij moeten zijn, huge!). Daar alle dinges gekocht en een fietsje voor Bauke. Hij is er heel blij mee. Toen naar Pack 'n Save Foodmarket, whoops wat huge! 
Alles was ingeslagen om de camper helemaal te gaan bewonen. Nu de rit naar de eerste camping. Marine County aan de overzijde van de golden gate bridge.  Nou, we hebben nu nog verschillende meningen erover,,, volgens Harmen ligt het aan Tom Tom en volgens mij ligt het aan het lezen van Tom Tom. Maar we hebben heel down town san francisco gezien. Alle mooie en bekende wegen, zoooo skitterend! Een paar keer zowat gesandwiched tussen twee cablecars (de trammetjes you know) en doodsangsten uitgestaan de heuvel af (ook hier verschillen de meningen over). De kinderen waren wel erg moe. Toen we uiteindelijk over de golden gate bridge reden was het schipperen tussen het prachtige uitzicht en het troosten van twee keihard brullende kinderen. Gelukkig voor iedereen waren we er bijna. 
Onze camping in een aaneenschakeling van naast elkaar geparkeerde RV's waarbij vergeleken onze 30 ft camper eigenlijk nog maar een bescheiden wagentje is. (het hoogtepunt is een knalroze Peter Bilt truck met 6 slideouts en heel veel chroom). 
Alles geinstalleerd, eten gekookt en aan tafel, een fantastisch superrrr gevoel, echt vakantie. De ravioli was was een feestmaal! Daarna bedden intalleren en hup, ze sliepen de skatten. En nu maar weer dapper hopen dat dit een hele nacht gaat worden, zonder feestjes. 
Het is nu 20:30 uur en hoogste tijd voor ons om te bedde te gaan.
Bedankt voor de leuke reacties op de mail!
(Dus wil je ons mailen, dan stuur je een mail naar hbettema@gmail,com of naar annelindedunselman@gmail.com)

tot zover.

Liefs Harmen en Anne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Vandaag en morgen: gratis webinars over allerlei bestemmingen
Klik voor meer info!
Meld je nu gratis aan voor onze online infodag met presentaties en adviesgesprekken.
Klik voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!