Een Skitterende dag!

Door HARMEN ANNE BAUKE EN AMELIE ON THE ROAD - A long time ago Allereerst, iedereen heeft de hele nacht geslapen! Hoezee.

Vanochtend lekker ontbeten, superrrr gezellig met z'n viertjes aan tafel in ons huisje op wielen, wat Bauke nu inmiddels ook ons eigen huisje noemt. Na het ontbijt skypen met Hessel en Anne Marie. We  hebben het hele RV park getoond, onze camper, het weer, de bergen, de fiets en natuurlijk de kleinkinderen, skitterend. Het was nog fris buiten, na 9:00 werd het een stralende dag met zon en lekker warm. En heerlijk boekje lezen in de zon tussen alle campers toen de kindertjes een slaapje deden.  Daarna met de bus over de golden gate naar SFO. Aldaar op de Fishermans Warf calamaris met friet en garnalen gegeten. We staken de weg over om ons aan deoverkant op een bankje aan zee te goed te doen aan al het lekkers, maar onderweg daarheen schrokken we ons een hoedje van een enorme zeemeeuw die gewoon uit het bakje van Harmen een garnaal pikte. 
Vervolgens hebben we ons eten moeten verdedigen. Amelie verkoos de calamaris boven friet en sloot af met het afkluiven van de citroenen en Bauke verkoos om zijn frieten grootmoedig te delen met de almaar aanzwellende menigte bijzonder grote vogels. 
Naar het Aquarium. Leuk, twee tunnels met vissen onder de baai. Amelie vindt dat heel leuk, al die vissen. Bauke was onder de indruk van de grote vissen. 
Met het trammetje naar pier 1 en met de ferry terug naar de camper. Onderweg plots langs San Quentin gevaren, een bedevaartoort voor Jhonny Cash liefhebbers maar ook een van de grootste maximum security gevangenissen van Amerika. En daar staat onze camper nog geen 3 km vanaf... 
Eten, zwemmen en te bedde. 
Morgen gaan we northbound. 

Tot zover weer.
Harmen en Anne
Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Zaterdag 29 januari: kom langs op onze infodag!
Meld je gratis aan
Kom naar onze corona-proof infodag op zaterdag 27 november in Zwolle.
Meld je gratis aan
Win een reistegoed van 2022 euro. Klik hier voor meer info!
Kom naar onze infodag op 3 oktober in Zwolle.
Meld je gratis aan!