Vandaag, 18 juni 2009, donderdag hè? Crescent city

Door HARMEN ANNE BAUKE EN AMELIE ON THE ROAD - 19-06-2009 07:14  Vandaag, 18 juni 2009, donderdag hè? 

Weer een klein stukje doorgereden op zoek naar een plek met internet en een wasmachine. Gevonden bij Cresent City. De zee is niet ver en daar gaan we morgen wandelen/spelen/plonsen. We staan aan de rand van... je raad het nooit, Redwoods!!!! Harmen heeft ontdekt dat als je een plekje met alleen water en elektriciteit neemt en geen riool dat je dan niet in het depressieve rijtje RV's komt maar op wat leukere plekken van de camping. We staan alleen weer niet waterpas, in vervolg is het waarschijnlijk meer noemenswaardig in deze verslagen wanneer we dat wel staan. Het was vandaag wederom een prachtig stralende zonnige dag na een mistige ochtend. 
Weer up to date met de reisverslagen, wasje gedaan, gekookt: rijst boontjes en vis. Blijven hier even paar daagjes. Was leuk om even getelefoneerd te hebben. 
Wat betreft de zwangerschap, dat gaat heel voorspoedig. Wacht een beetje op de eerste schopjes van kindeke. Ben niet meer moe en hoe kun je nu humeurig worden in zo'n mooi land met alleen maar al je mooisten om je heen?

Tot zover.

Harmen en Anne


Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
Voorpret-alarm! Reizigers vertellen reizigers, campers (truck-camper & C-25) & presentaties
Kom 23 of 24 maart naar de Reizigersbeurs
Kom naar een infodag met special guests, zoals Travel Texas en indianen.
Meld je gratis aan