vancouver 8-10 juli

Door The Canadian Stars - 10-07-2009 17:15 Beste allemaal,

Na een geweldige vlucht van 9 uur kwamen we volgens geplande tijd aan. Een kleine rustpauze en daarna lekker gegeten. Dit wordt 28 dagen genieten want het eten ziet er allemaal zeer goed uit. Gisteren een leuke relaxte dag in Vancouver doorgebracht. De Lookout Tower voor een prachtig overzicht van de verschillende delen van de stad; een 3d Film in een van de Grootste theaters en naar Capilano Bridge, een bos met een  canopytour hoog door de bomen.  Beetje toeristisch dat wel maar zeker mooi. We hebben al verschillende foodplaza's gezien; dat is echt zo genieten, Sushi, italiaans, Mexicaans, saladebars en niet te vergeten de Mac. De salades zijn behoorlijk groot en o zo vers.
Het weer is lekker. We hoorde dat het hier net als in Nederland de afgelopen weken enorm heet is geweest en dat men echt wachtte op de regen. Die is er net voor onze aankomst ook gevallen. Nu zijn de verwachtingen goed en gaan we zo direct na het ontbijt de camper ophalen. De taxi haalt ons om 10.00 op.
We gaan naar vancouver island naar Victoria. Daarna omhoog en halcverwege het eiland nemen we de oversteek weer terug en moeten dan via 3 andere veerboten weer op het vasteland aankomen.
Alexandra, Remco en Marjolein zitten nu in het vliegtuig en beginnen aan hun reis in the US. geniet ervan!

Oke tot zover allemaal.

We laten weer van ons horen!

Ard-Jan,Cecile, Marleen en Jeannette

Je kunt alleen reageren op dit bericht als je bent ingelogd.
5 oktober infodag Texas Style
met rodeostier en extra presentaties over Texas
Meld je gratis aan
20 oktober: Roadshow in Breda
Zuidwest-Amerika, West-Canada en camper!
Meld je gratis aan